[Szukam] spolszczenia do Split/Second: Velocity

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Jeśli możesz to zrób screen z plikami na płycie instalacyjnej w folderze głównym.tomekleon pisze:Witam.
Mam polską wersję gry. Jakie pliki odpowiadają za napisy w wersji PL ??
Witammikxxx pisze:Jeśli możesz to zrób screen z plikami na płycie instalacyjnej w folderze głównym.tomekleon pisze:Witam.
zmodyfikowałem pliki które odpowiadają za wybór języka ale podczas instalacji wywala błąd bo brakuje pliku
z góry dzięki
wielkie dziękitomekleon pisze:Witammikxxx pisze:Jeśli możesz to zrób screen z plikami na płycie instalacyjnej w folderze głównym.tomekleon pisze:Witam.
zmodyfikowałem pliki które odpowiadają za wybór języka ale podczas instalacji wywala błąd bo brakuje pliku
z góry dzięki
Poniżej screen z zawartości płyty instalacyjnej polskiej wersji gry.
Zaznaczam, że w trakcie instalacji nie ma wyboru języka spośród kilku innych - odrazu wskakuje wersja PL. Instalator także jest w wersji PL.
Pozdrawiam.
W folderze "Data" bezpośrednio na płycie znajduje się jedynie folder "Movies", w którym znajduje się 2,56 Gb filmików w formacie .bik. Oczywiście sa one w różnych podkatalogach. Nie ma nic poza tym w folderze "Data".stony95 pisze:tomekleon czy mógłbym prosić cię o screen z folderu "data" w folderze instalacyjnymMam pewne podejrzenia co do folderu "fonts" i pliku "resident.ark"
Próbowałeś skopiować tego z wersji USpsajdk23 pisze:Witam![]()
Sprawa spolszczenie jest następująca:
Na 2 kompach miałem zainstalowanego split/second na jednym wersja angielska na drugim polska przeanalizowałem pliki i różnica jest tylko w pliku resident.ark(ok 800MB) i folderze movies/season(ok 2,2GB) cały folder zawiera pliki o innym rozmiarze, po próbie podmienienia wyżej wymienionych plików najpierw resident.ark gra nie odpala, następnie dodałem pliki z folderu movies/season gra również nie odpala, polska wersja na oryginalnych plikach też nie odpala gdyż nie ma jeszcze cracka do polskiej wersji i raczej długo nie będzie, nawet modyfikacje w rejestrze nic nie dały. A do spolszczenia może by i wystarczył sam plik resident.ark lecz trzeba by dać cracka z polskiej wersji. Jak ktoś ma na niego namiary albo jakieś info niech podrzuci linka. Z góry dzięki!
Pozdro