Problem ze spolszczeniem do splinter cell: chaos theory!
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Mam plik. Klikam na niego 2 razy i pisze mi że mam wybrać program, którym chcę otworzyć plik PL_Install. Pomocy, bo bardzo chcę zagrać w tą grę po polsku,a nie wiem jak zainstalować spolszczenie. Coś musi być nie tak... Wiecie o co chodzi? Po prostu nie otwiera się instalator tylko wybór programu do otwarcia tego pliku.
Re: Problem ze spolszczeniem do splinter cell: chaos theory!
Jakie rozszerzenie ma plik na którym "klikasz"?
Problem ze spolszczeniem do splinter cell: chaos theory!
No właśnie sęk w tym, że to nie ma rozszerzenia... jest podany tylko typ pliku: Plik. Nic poza tym. Właśnie dlatego proszę o pomoc Może ktoś sie już z tym spotkał?
Tak spotkałem się z czymś takim jak rozszerzenie. Zwróć uwagę jakie rozszerzenie ma plik, który zamierzasz pobrać. Jeżeli po pobraniu nie ma rozszerzenia to dodaj mu odpowiednie. Więcej nt. rozszerzeń przeczytasz na:
Kod: Zaznacz cały
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozszerzenie_nazwy_pliku
To pewnie obraz płyty. Zamontuj go np. w Daemon Tools.
Maciek tylko że właśnie nie pisze... Iwan - te spolszczenie mam od Cb
A, już wiem - on ma mieć rozszerzenie .exe Próbowałem dodać do nazwy pliku, ale się nie da bo pisze że plik jest w użyciu (choć to nieprawda) może jutro spróbuję, zaraz po włączeniu kompa Dam znać jak poszło, choć jutro chyba bd miał już PL grę od kolegi
Edit:
Hurra! skopiowałem teraz plik do innego folderu i zmieniłem nazwę, przez dodanie .exe. Od razu zmieniła się ikonka i jest git Thx za zainteresowanie sprawą.
Edit:
Hurra! skopiowałem teraz plik do innego folderu i zmieniłem nazwę, przez dodanie .exe. Od razu zmieniła się ikonka i jest git Thx za zainteresowanie sprawą.