Kolejne problemy z gta sa :(

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

Kamil_98

Początkujący

Post autor: Kamil_98 » 19 lis 2010, 21:39

Jak wyżej wspomniałem są znowu problemy z gta sa. Po prostu gdy wkładam płytę nr 1 do stacji dysków (gdy instaluję),czyli tak zwana "wersja angielska" nic się nie dzieje (zwykle wywala mi okienko z gta sa w którym mogę odpalić grę) no dobra włażę do mój komputer i szok...komp wogole nie wykrywa płyty,tak jakby jej tam nie było.Komp gdy wsadzam płytę strasznie powoli chodzi.Skanowałem płytkę ale wirusa ni nic nie wykryło.Może to dysku wina ale niby jak skoro dzień przed rozwaleniem się gry w nią grałem? Dodam że inne kompy zachowują się podobnie, a wręcz tak samo ze zetknięciem z tą płytką.
To po prostu zagadka godna Detektywa. Jedna możliwość wykreśla drugą,ale jedno jest pewne San andreas mi nie działa.
PS: Dodam że jeśli czyszczę płytkę i stacje dysków i w "Mój komputer"pojawia się ikonka San andreas, to ja szczęśliwy tylko że po zainstalowaniu tego cudu pojawiła się ikonka na pulpicie a jak w nią klikam to prosi o włożenie dysku z grą choć ten jest w stacji. Znowu "mój komp" i choć była to już nie ma ikonki i zostaje z niczym (no prawie, ikonka mi została :ok: ) to teraz ujmę to tak: HELP!!!!! :help:
!
Ostatnio zmieniony 20 lis 2010, 11:37 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: mniej niz 40 emotek w zupełności wystarczy!

<<

Tom

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Tom » 19 lis 2010, 21:43

Re: Kolejne problemy z gta sa :(

Po 1. Z wielkim trudem zrozumiałem o co Ci chodzi.
Po 2. Ogranicz ilość emotek, jedna: :help: w zupełności wystarczy.

Ale wracając do tematu:
Odinstaluj grę (włącznie z czyszczeniem rejestru) i zainstaluj ponownie, RAZ! W innym temacie napisałeś, ze wgrywałeś mody, bardzo prawdopodobne, że to jest przyczyną.
Tak poza tym to śmierdzi mi tu piratem : (
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
<<

Kamil_98

Początkujący

Post autor: Kamil_98 » 30 lis 2010, 15:59

No wiesz , ja jej po prostu nawet zainstalować nie mogę ,bo jak wspomniałem system mi płyty nie wykrywa.
A poza tym lubię wstawiać emotki, bo chyba po to one tutaj są no nie? No i rzeczywiście też podejrzewałem że prawdopodobnie to przez mody,no ale sobie poprzysiągłem że modów więcej nie ściągam.