[gra] Jak nazywała się ta gra?

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

vanadueoesis

Nowy

Post autor: vanadueoesis » 31 gru 2010, 18:24

[gra] Jak nazywała się ta gra?

cześć wszystkim.
mam nadzieję, że dobry dział oraz mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc.
poszukuję raczej mocno starej gry z gatunku bijatyka.
Fabuły raczej konkretnej nie pamiętam, ale na pewno do wyboru mieliśmy 4 postacie. jeden ogromny mięśniak, jeden gościu jakiś blondyn chyba i chyba dwie kobitki. fabuły konkretnej raczej tam nie było. grę zaczynaliśmy na ulicy obok budynku który (najprawdopodobniej) został zaatakowany/napadnięty. to jest jakiś duży, całkiem ładny biurowiec, do której z czasem wchodzimy i udajemy się co raz wyżej. gra miała względnie interaktywne otoczenie. można było podnieść sporo elementów i wykorzystać je do zrobienia komuś krzywdy. jeszcze detal, który przychodzi mi do głowy, to to, że ten mięśniak miał specjalny atak, przy którym unosił obiema rękoma przeciwnika nad głowę a następnie jakby "łamał" go o swoje kolano, ze sporym impetem. (pewnie to wrestlingowo popularny motyw, wiec może mało pomoże).
z góry dzięki za odpowiedź. pozdrawiam!

<<

Fisher

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Fisher » 31 gru 2010, 20:39

Re: [gra] Jak nazywała się ta gra?

Fighting Force
<<

mad_prince

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: mad_prince » 1 sty 2011, 10:27

Re: [gra] Jak nazywała się ta gra?

albo the Rage, ale w sumie nie zawiele pamiętam z tej gry, ale to była właśnie taka chodzona bijatyka, gdzie był blondyn i mięśniak chyba też:)

Kod: Zaznacz cały

<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
"ignorancja częściej jest przyczyną pewności siebie niż wiedza" - Darwin