Pokemon trading card game play it version 2 - problem
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Re: Pokemon trading card game play it version 2 - problem
Uruchomić instalator ze zgodnością z 95 lub 98 próbowałeś?
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
No włączam normalnie plik instalacyjny i sie wyswietla ze jest tylko na win 95 i 98 a ja mam xp. Ponoc da sie zmienic aby byl zgodny z xp ale nie wiem jak.
Żeby włączyć tryb zgodności naciśnij PPM na plik instalatora, później właściwości, tam powinna być zakładka zgodność, w niej zaznaczasz uruchom w trybie zgodności i z listy rozwijanej wybierasz win 95/98. Później normalnie uruchamiasz instalator i powinno działać.
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |
Działa, Dzieki!:)
Odp: Pokemon trading card game play it version 2 - problem
Ej, no dobra dziala mi przez zgodnosc 98/ Windows Me. Pogram sobie z 2 minuty i zawieszka gry prosze o pomoc z gory dzieki
Z niektórymi grami tak łatwo <font color=red><b>nie ma</b></font>. Trzeba się bawić w patche, stery, wirtualne dyski z oddzielnymi systemami.
Wiceprezes PZPN o trenerze Majewskim: Youtube
Tego raczej nie ruszysz na XP. Postaw wirtualną maszynę z Win 98. Jest spora szansa, że ruszy. Myślę, że dla 98 i tej gry 1 GB wystarczy przydzielić z naszego HDD i będzie ok.