witam wszystkich. AMD Athlon(tm)XP 2400+ 2.00 GH.z, 1.00 RAM, ATI Radeon HD4600 Series. przed świetam odebrałem kompa z naprawy od kolegi ale mi nie działa poprawnie. nie jestem połapany <font color=red><b>w ogóle</b></font> w komputerach i moja wiedza jest mierna. zrobiłem "dignostyke", tak jak zalecał "Maciek" przed opisaniem problemu na forum. i wszystko jest zainstalowane poprawnie. jedyne co to w "podglądzie zdarzeń" w "aplikacje" jest pare razy "Błąd" i dość sporo "ostrzeżenie", a natomiast w "system" jest od groma "Błąd". a problem polega na tym, że podzczas grania np. nfs carbon czy wandet podczas jakiegokolwiek wyscigu zawiesza sie obraz, po chwili wyłącza sie monitor i nic nie mogę już zrobić prócz "reset". tak jest za każdym razem. raz udało mi się włączyć monitor to pisało coś tam że "...wystąpił problem z ati2dvag...." a po resecie moitor ma ustawienia rozdzielczości 640x480. oczywiście dam rade zmienić na 1600x900 i wszystko jest jak by sie nic nie stało. po internecie śmigam i też żadnych problemów nie mam nic sie nie dzieje. wkleiłbym te raporty z aplikacji i systemu , ale nie potrafie. no i temperatura też jest wporządku, bo sprawdziłem według zalecen. Proszę o

. Pozdrawiam