poszukuje gry...prosze o pomoc
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
nie pamietam jak nazywala sie gra ktorej szukam juz dlugi czas pamietam tylko pare szczegolow: byla to gra strategiczna wojenna w ktorej byl cos typu pojazd budowniczy stawial budynki chyba i kopal okopy o ile pamietam bylo w niej ogrodzenie laserowe i pojazdy strzelajace laserem wiem nie wiele pamietam z niej ale gralem w nia pare dobrych lat temu nie jest to command and conquer ani red allert na pewno prosze o pomoc
Odp: poszukuje gry...prosze o pomoc
Była to gra 3d? Chodządze mechy, czołgi gąsienicowe i lewitujące spodki obcych?
nie nie takiego czegos nie bylo chyba ale nazwe mozesz podac to zobacze na zdjecia i bede wiedzial po nich to bylo dawno temu tak ze mam ograniczona wiedze o niej heh (cenzura) szukam jej tyle czasu juz ze nie wiem
Wojenny RTS z wozem budownicznym budujący budynki, rowy i ściany laserowe, jednostki strzelające laserem... Przychodzi mi namyśl jedynia seria polskich RTS'ów od Reality Pump, a mianowicie seria Earth 2150, w którego sam czasem pogrywam na multiplayer'ze.
hehe no widzisz to jest to jednak dzieki chlopaczyno pozdrawiam fart
Witam już od pewnego czasu poszukuję gry, w którą kiedyś grałem razem z bratem na jednym kompie, gdyż ta gra była przeznaczona do gry w 2 osoby przy jednym kompie. Otóż Ekran był podzielony na połowe w pionie. Latało się tak jak by statkiem kosmicznym i rozwalało się wroga, w moim przypadku brata. Z początku startowało się z takiej jakby bazy, gra była widoczna od boku chyba 2d, jak się nacisneło guzik "W" czyli gaz to statek leciał jak się puściło gaz to zaczynał spadać, czyli była w tej grze grawitacja. Dużo było rodzajów broni.
Można było się rozwalić o skały, ziemię czy cokolwiek.
Gre miałem z płyty chyba CD-ACTION lub CLICK lub jescze jakaś inna z tych.
Poniżej daje obrazek własnej roboty jak ta gra wyglądała mniej więcej.
Proszę o tytół tej gry, jeśli ktoś kojaży tę gre. Wiem że jest kilka rodzajów tej gry tylko się róznią wyglądem, i możliwościami w grze. Natomiast ta była najlepsza.
http://imageshack.us/photo/my-images/15/graql.png/
Można było się rozwalić o skały, ziemię czy cokolwiek.
Gre miałem z płyty chyba CD-ACTION lub CLICK lub jescze jakaś inna z tych.
Poniżej daje obrazek własnej roboty jak ta gra wyglądała mniej więcej.
Proszę o tytół tej gry, jeśli ktoś kojaży tę gre. Wiem że jest kilka rodzajów tej gry tylko się róznią wyglądem, i możliwościami w grze. Natomiast ta była najlepsza.
http://imageshack.us/photo/my-images/15/graql.png/