Szukam strony
O wszystkich dyscyplinach sportowych oraz o tym, co szczególnie kręci facetów - o Motoryzacji!
• Strona 1 z 1
Nie mam pojecia jak zatytulowac ten temat. Kiedys, pare lat temu gralem na stronie internetowej na ktorej kupowalo sie pilkarzy grajacych w polskiej ekstraklasie do swojego klubu. Mialo to odniesienie do meczy rozgrywanych w rzeczywistowsci. Np. kupilem Reisa i w zaleznosci jak zagral mecz w danej kolejce ligowej to tyle dostawalem pkt wirtualnych, odpowiednio za asyste, bramke ogolna ocene itp. Potem sumowalo sie wszystkie pkt. Nie wiem czy taka strona jeszcze istnieje lub może jest podobna. Nie wiem nawet jak jej szukac. Jesli natkneliscie sie na takowa to prosze o link.
Odp: Szukam strony
Kod: Zaznacz cały
http://en.uclfantasy.uefa.com/
Odp: Szukam strony
Fajna strona tylko mam problem. Nie moge w zaden sposob zrobic zmian w skladzie. Program sam mi wybral kto siedzi na lawce a kto gra i posadzil mi dobrych pilkarzy. W zaden sposob nie moge nic zmienic, pisze ze moge zmienic kolejnosc pilkarzy na na lawce do zmiany przeciagajac ich ale to tez nie dziala. Mozesz sie dowiedziec czy da sie cos z tym zrobic?