Problem z grą Metin2 i DirectX
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Witam mam problem z grą Metin 2.Wcześniej wszystko działało dobrze ale miałem format systemu i teraz przy uruchamianiu metka pojawia mi się komunikat ,,Sorry your system does not support 3D graphics plese check your hardware and system configeration then try again,, :mur:Zainstalowałem najnowsze stery do mojej karty graficznej[ GeForce4 MX 440 with AGP8X]wiem straszny staroć Próbowałem też zainstalować DirectX9 dla mojego XP ale gdy uruchamiam instalacje DirectX to w 2sec się instaluje i pisze że wszystko zostało poprawnie zainstalowany ale wcale się nie zainstalował Jak by ktoś miał linka do DirectX 9.1 dla XP to prosił bym o podanie go.Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem?
Odp: Problem z grą Metin2 i DirectX
Właśnie wydaje mi się że problemem jest tu DirectX bo jak Sprawdzam wersje Directx'a to pisze że jest 8.1 mimo że już kilka razy instalowałem DirectX 9. Gdy wchodzę w konsole DirectX to przyśpieszenie DirectDraw i przyśpieszenie teksturowania AGP jest włończone ale Direct3D niedostępne Czy zainstalowanie DirectX 9.1 w XP rozwiąże ten problem Prosił bym o linka do pobrania DirectX 9.1 bo szukałem w google i nic nie znalazłem
Kod: Zaznacz cały
http://lmgtfy.com/?q=directx
niestety ta strona nie chce mi się wyświetlić
Ma ktoś jakiś pomysł?A może Service Pack 2 coś pomoże? Bo aktualnie mam SP 1
Matiwoj31 pisze:Bo aktualnie mam SP 1
Jak przerobisz wszystkie punkty stąd:
zanim-napiszesz-masz-problem-diagnostyka-t14197.html
... to kontynuuj pisanie w tym temacie
Najlepiej zainstaluj SP3 Ps :jeśli odpowiedź admina nie zadziała.
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!