[wasze opinie] Piła - seria
Wszystko odnośnie filmów: edycja, nowości, opinie, recenzje. Bez linków do pirackich filmów!
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Szóstka pozostawia niedosyt. Być może winę ponosi (po części) nieudolny reżyser. Dobrze, że przy siódemce na ten fotel wraca Hackl (piątka).Jest też i druga kwestia. Ani film, ani gra, która też już się ukazała, nie zachwycają, bo... jesteśmy już przyzwyczajeni do stylu Jigsawa i niewiele z tego, co widzimy na ekranie, może nas zaskoczyć.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Re: [wasze opinie] Piła - seria
Z dużym opóźnieniem spieszę podzielić się opinią na temat ostatniej części cyklu.
Wbrew zapowiedziom nie reżyserował jej Hackl, a znowuż Greutert. I nie wiem, czy to wina jego, czy scenarzysty, czy ogólnie faktu, że Jigsaw już mnie nie rusza.
1. Nie trzyma w napięciu.
2. Skupiając się na Hoffmanie i jego prywatnej wendecie, gubi gdzieś myśl przewodnią serii.
3. W początkowej sekwencji, Dr. Gordon powinien być chyba trochę bardziej siny na twarzy, jak w części 1 bezpośrednio po ucięciu sobie stopy, nie? Ludzie...
Ta seria w mojej skromnej opinii na części piątej najpóźniej skończyć się winna była. 3/10. Obejrzeć dla zasady, aby mieć zaliczoną całą serię, ale nic więcej.
Wbrew zapowiedziom nie reżyserował jej Hackl, a znowuż Greutert. I nie wiem, czy to wina jego, czy scenarzysty, czy ogólnie faktu, że Jigsaw już mnie nie rusza.
1. Nie trzyma w napięciu.
2. Skupiając się na Hoffmanie i jego prywatnej wendecie, gubi gdzieś myśl przewodnią serii.
3. W początkowej sekwencji, Dr. Gordon powinien być chyba trochę bardziej siny na twarzy, jak w części 1 bezpośrednio po ucięciu sobie stopy, nie? Ludzie...
Ta seria w mojej skromnej opinii na części piątej najpóźniej skończyć się winna była. 3/10. Obejrzeć dla zasady, aby mieć zaliczoną całą serię, ale nic więcej.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Odp: [wasze opinie] Piła - seria
Luknijcie na to jest 7 części filmu PIŁA a tu proszę dochodzi kolejna ósma już część do naszej serii LOL:
Nigdy nie oglądałem żadnej piły, muszę kiedyś obejrzeć ale chronologicznie, żeby się nie zniechęcić późniejszymi częściami (masówka). deepack99 ładny start na forum 26 postów w 30 minut, ale pamiętaj o możliwości edycji postu.
Wiceprezes PZPN o trenerze Majewskim: Youtube
Nie oglądam takich filmów ,wszyscy mówią że to chore filmy.
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
Bo to sa chore filmy, ale czy to zle taki ogladnac? Czasami trzeba odbic sie od codzinnosci i zobaczyc cos czego raczej sami nie doswiadczymy (oby).
Nie chciałbym czegoś takiego przeżyć
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
Re: [wasze opinie] Piła - seria
Jak dla mnie to pierwsza i druga część jest najlepsza trzecie jeszcze przejdzie, a im dalej tym gorzej. Nastawione by pokazać to co raz gorsze/dziwne sposoby na śmierć.