Problem z grą "Terrorist Takedown 2"

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

mihi05

Nowy

Post autor: mihi05 » 4 maja 2010, 21:45

Problem z grą "Terrorist Takedown 2"

Witam.

To mój pierwszy wątek na tej stronie i zwracam się w nim z prośbą, do obeznanych w takich sprawach osób, o pomoc w rozwiązaniu problemu z grą podaną w tytule. Otóż posiadam laptopa odpowiadającego wymaganiom gry i gra działa ale po pewnym czasie, a dokładnie w 5 rozdziale gry i to mniej, więcej w tym samym miejscu w grze, gra zacina się... Wcześniej, grając, nie miałem takiego problemu ale teraz za każdym razem, gdy mijam to samo miejsce- lag.. nie znam sie dobrze na komputerach ale domyślam się, że nie jest to wina karty graficznej ani procesora (4,0Mh). Pewnie wina ram- 1G tylko.. może gdy nie starcza pamięci to gra zacina się, ale w takim razie dlaczego akurat w tym miejscu? Nie wiem, możliwe, że się mylę. Może ktoś znał by trafne wyjaśnienie tego problemu i pomógł go rozwiązać. Był bym wdzięczny, bo podoba mi się gierka i chciał bym sobie w nią jeszcze pograć ;p

<<

Ignac

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: Ignac » 4 maja 2010, 22:30

Re: Problem z grą "Terrorist Takedown 2"

To, że gra zatrzymuje się w tym samym miejscu, wskazuje na to, że najprawdopodobniej jest to wina gry. Patrząc na twoją konfigurację, nie sądzę, aby była to wina komputera. A grę masz oryginalną?
<<

mihi05

Nowy

Post autor: mihi05 » 5 maja 2010, 09:34

gra nie jest oryginalna. tylko, że gra nie całkiem zacina się w dokładnie tym samym miejscu, w określonym punkcie, ale tak na jakimś obszarze, np. 10m2- tak jest cały czas. Raz tylko zdażyło się (jak szybko wszedłem do tego określonego miejsca), że nie zacięła się tam ale zacięła się już dalej- w jakimś budynku.
<<

Ignac

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: Ignac » 5 maja 2010, 15:14

Jeśli gra działa do tego momentu bez żadnych lagów i nagle się ścina, to jest to najprawdopodobniej wina pirackiej wersji gry. Masz pirata więc ci nie pomożemy :]
<<

danielt000

Nowy

Post autor: danielt000 » 25 gru 2011, 18:03

Odp: Problem z grą "Terrorist Takedown 2"

siemka pomozcie napisze co sie dzieje jak wlacze terrorist takedown 2 jest oryginalna wchodze w nia i nagle jest czarny obraz pomozcie proszeee.......
<<

Reduks

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Reduks » 28 gru 2011, 17:24

Odp: Problem z grą "Terrorist Takedown 2"

Pirat + nasze forum = :zabanowany: Jest problem jest i pirat ,a jak naprawde masz oryginał to zainstaluj patcha.
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!