[Problem] DLC do Modern Warfare 3

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

kratos31

Awatar użytkownika

Topic author

TOP Technik

Post autor: kratos31 » 11 maja 2012, 18:58

[Problem] DLC do Modern Warfare 3

9 maja zakupiłem DLC Collection 1 do MW3. Pobranie przebiegło bez problemów, grałem na nowych do samego późnego wieczora. Problem zaczął się drugiego dnia, chciałem grać z kolegami którzy nie mają DLC. Wyłączyłem DLC w menu gry, po wybraniu trybu i wczytaniu mapy pojawia się następujący komunikat Files different from the server. Na nowych mapach mogę grać bez problemu tylko gdy chce grać na standardowych mapach. Po odinstalowaniu gry i usunięciu resztek gry ze steama zainstalowałem ponownie i tu już zaczęły się kwiatki. Normalne standardowe mapy działają a DLC nie, już nie wiem o co chodzi. Taki komunikat jest Wymagane DLC.Brakuje mapy Piazza lub jest uszkodzona. Zakup odpowiedni pakiet map. Dawałem też spójność plików. Macie jakieś konkretne sugestie.

<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 14 maja 2012, 10:36

Odp: [Problem] DLC do Modern Warfare 3

Pewnie pliki serwera są nieaktualne, skoro Ty masz je aktualne.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

kratos31

Awatar użytkownika

Topic author

TOP Technik

Post autor: kratos31 » 14 maja 2012, 15:41

Wiesz Maćku gdybym grał na dedykach to może by tak było ale ja gram tylko przez iwnet. Poczekam jeszcze trochę na łatkę.

EDIT//
Tak jak przypuszczałem producent gry wydał łatkę która naprawiła problem z plikami.
<<

fishpoland

Nowy

Post autor: fishpoland » 20 cze 2012, 22:21

http://youtu.be/TGr9aIuDTLw to jest odpowiedz na twoj problem wrazie pytan pisz pozdrawiam fish...