Odp: Jak piekłem kartę graficzną w piekarniku - HIT!
Daj znac jak znowu padnie zobaczymy ile wytrzyma
Pozdro
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
Hehe, podpinam się do pytania . I od razu napisz ile czasu używasz tego laptopa odkąd upiekłeś kartę.Reduks pisze:Hej Maciek karta jeszcze żyje?
Natomiast z tego co JA wiem to nie wystarczy zaledwie "wymienić pastę" (jeszcze trzeba m.in. przewiercić koszyczek/dopasować inny, problem z biosem, problem z magistralą itp.). I byli odważni którzy wyrzucili kasę na radka 4650 i opisali swoją przygodę (czyli 2 osoby w całym internecie 2 lata temu jak się interesowałem tematem). Pierwsza osoba (Polak), która rzekomo kupiła tego radka gdy był on praktycznie nieosiągalny (nawet na zachodzie) twierdziła że działa wszystko ok, tylko z jego postów wyczytałem że koleś raczej ściemnia że tego radka ma (dopytywany przez innych o szczegóły zamilkł). A z wiarygodnymi przygodami drugiej osoby wynika, że gra niewarta świeczki, gdyż spadki w przepustowości magistrali są rzędu 40%, więc wydajność może być nawet niższa niż radka 3650:szafran pisze:Poza tym można na tym sprzęcie ruszyć z tego co wiem 4650 i 4670
Kod: Zaznacz cały
http://www.mxm-upgrade.com/IFL90.html