Rosja - Czechy Rosyjscy zadymiarze na EURO 2012 we Wrocławiu
Ruscy zadymiarze na EURO 2012 we Wrocławiu... Oceńcie sami. Katowali stewardów i nikt nie reagował... Co się będzie działo w Warszawie?
O wszystkich dyscyplinach sportowych oraz o tym, co szczególnie kręci facetów - o Motoryzacji!
Ruscy zadymiarze na EURO 2012 we Wrocławiu... Oceńcie sami. Katowali stewardów i nikt nie reagował... Co się będzie działo w Warszawie?
Nie chodzi o wszystkich przyjezdnych tylko o ruskich. Rosja to kraj pełen agresywnych ludzi, dlatego nie lubię tego państwa i jego mieszkańców.nie dajmy się zwariować modzie "hejtowania" wszystkich za wszytko.
W Rosji.P.S. W jakim kraju mieszkają ci "Ruscy"?
Z geografii i historii wiem, że w Rosji mieszkają Rosjanie, stąd moje pytanie: w jakim kraju aktualnie mieszkają ci "Ruscy?".Fisher pisze: P.S. W jakim kraju mieszkają ci "Ruscy"?
W Rosji.
?Fisher pisze: Rosja to kraj pełen agresywnych ludzi
No widzisz, ja tak samo to wiem, ale ja po prostu mówię "ruscy".Z geografii i historii wiem, że w Rosji mieszkają Rosjanie, stąd moje pytanie: w jakim kraju aktualnie mieszkają ci "Ruscy?".
A ja widziałem ostatnio "filmik w internecie" nt. "polaczków":Fisher pisze:wystarczy pooglądać filmiki w internecie jak zachowują się na drodze
Coś ci się pomyliło z systemami totalitarnymi typu Korea Płn.Aq pisze:Powinni ich wyłapać zabrać na dołek i im wpie...olić.