nie mogę ogladać i nagrywać różnych programów satelitarnych
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
• Strona 1 z 1
Wymieniłem wczoraj mój stary dekoder na nowy (PACE PVR HD 500GB) Chcę nagrać sobie pewną audycje ,lecz gdy chcę przełączyć na inną audycje podczas nagrywania pojawia się komunikat
Klikam więc OK ,a po kliknięciu OK przełącza się na kanał na którym trwa nagrywana audycja Co trzeba zrobić abym mógł przełączyć na inny program podczas nagrywania? Jeśli są potrzebne jakieś inne informacje to napiszcie.
Spoiler:
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
Odp: Problem z nagrywarką.
U mnie jest tak samo ale mi przełancza na inne programy (tylko nie które ) , tylko mi wyskakuje informacja i nagrywanie mi przerywa.
Odp: Problem z nagrywarką.
To normalne, że nie możesz oglądać 2 kanałów satelitarnych jednocześnie (czyli nagrywać 1. i oglądać 2.). Wyjątek dotyczy kanałów nadawanych z jednego transpondera, przypadek ten nieświadomie odkrył kubaxxxspeed. Aby oglądać 2 niezależne kanały jednocześnie, np. na 2 różnych dekoderach należny zamontować na satelicie np. tzw. "Konwerter podwójny (Twin)" lub dodatkową antenę satelitarną.
Odp: nie mogę ogladać i nagrywać różnych programów satelitar
Ogladać moge tylko 1 kanał w tym samym czasie (nie w tym problem) lecz gdy coś nagrywam nie moge przełączać. Kupię ten konwerter i bedzie git Dzieki za pomoc.
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
Odp: nie mogę ogladać i nagrywać różnych programów satelitar
Sam sobie zaprzeczasz.Reduks pisze:Ogladać moge tylko 1 kanał w tym samym czasie (nie w tym problem) lecz gdy coś nagrywam nie moge przełączać.