FIFA 08 w grze multiplayer nie można zmienić opcji

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

dave1234

Nowy

Post autor: dave1234 » 9 lis 2012, 20:21

FIFA 08 w grze multiplayer nie można zmienić opcji

Witam serdecznie wszystkich, chciałbym prosić o skuteczną i szybką w miarę możliwości pomoc.

Zawsze, od kiedy gram w Fifę 08 z kumplem, łączymy się przez sieć LAN, zawsze mam mały problem, ale jednak znaczny, z multiplayerem.

Wszystko chodzi, mecze w pełni sprawnie działają. Nie w tym rzecz. Chodzi o to, że jak się rozpoczyna tryb multiplayer, to nie da się wejść w żadne opcje gry, a co za tym idzie nie da się ustawić CZASU meczu. Zawsze jedna połowa trwa 6 minut. Chciałbym zmienić na 4 minuty, ale się nie da. W normalnych ustawieniach mam poustawiane wszystko ładnie, elegancko, jednak gdy rozpoczynam tryb multiplayer to absolutnie nic nie da się ustawić oprócz drużyn i składów.

Szukałem wiele razy na internecie, ale nic nie znalazłem. Próbowałem na różne sposoby i też nic. Czy Wy macie podobny problem? Jeżeli nie, to jak to robicie? Czy są jakieś patche? Bo żadnych takich patchy nie mogłem znaleźć.

Z góry niezmiernie dziękuję za każdą odpowiedź!

<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 10 lis 2012, 12:40

Re: Bardzo PILNE! Proszę o pomoc!! FIFA 08 MULTIPLAYER

UWAGA moderatorska:
Nie oznaczaj pytań jako "pilne", nawet jeśli Ci się spieszy

To Twój problem, nie nasz. Zaznaczenie pilności prawdopodobnie przyniesie odwrotny skutek - większość z nas po prostu skasuje takie wiadomości jako przejaw niegrzecznych i samolubnych prób natychmiastowego skoncentrowania na sobie uwagi i wymuszenia specjalnego traktowania.

Od takiego zachowania istnieje jeden wyjątek. Zaznaczenie pilności może być wskazane, jeżeli problem dotyczy ważnego programu, wykorzystywanego do zadań, które mogą nas interesować. W takim przypadku - kiedy jesteś pod presją czasu i zaznaczyłeś to grzecznie - ludzie mogą się wystarczająco zainteresować, by dać odpowiedź szybciej.

Jednak jest to dość ryzykowne z powodu subiektywnego podejścia do znaczenia usług lub serwerów - nasza ocena będzie prawdopodobnie inna od Twojej. Post z Międzynarodowej Stacji Kosmicznej uszedłby, ale post wynikający z chęci poprawienia sobie samopoczucia lub z powodów politycznych - raczej nie. W rzeczy samej post "Pilne, pomóżcie mi ocalić foczki!" prawdopodobnie spowoduje, że utoniesz w ogólnym flame autorstwa nawet tych, którzy uważają młode foczki za bardzo ważne.

Jeżeli wydaje Ci się to zadziwiające, zanim wyślesz jakikolwiek post, czytaj ten dokument jeszcze raz i jeszcze raz - do momentu, aż zrozumiesz.

Kod: Zaznacz cały

http://rtfm.killfile.pl/#pilne
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"