[szukam] spolszczenie do Roller Coaster Tycoon 3
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Wiem że było parę postów z prośbą o to spolszczenie i podobno go "nie ma" ale minęło trochę czasu i może już ktoś je ma ? Byłoby fajnie...
Re: [szukam] spolszczenie do Roller Coaster Tycoon 3
no wiec ma ktoś PL wersje i by wyciągnoł pliki odpowiedzialne za PL jezyk? bym był bardzo wdzieczny...
ma ktoś tą wersję PL?? BYŁOBY SUPER...
<b>PROC: AMD x2 5000+ Dual CORE<b>
PAMIĘĆ: 2x 2 GB A-DATA EXTREME 800+
GRAFA: GIGABYTE RADEON 4870 (750\3600)
PŁYTA: GIGABYTE 790FX-DS5
DYSK: 500 GB WD SATA II
CHŁODZENIE NA PROC: AKASA REVO
WSZYSTKO W OBUDOWIE RAIDMAX ARES
PAMIĘĆ: 2x 2 GB A-DATA EXTREME 800+
GRAFA: GIGABYTE RADEON 4870 (750\3600)
PŁYTA: GIGABYTE 790FX-DS5
DYSK: 500 GB WD SATA II
CHŁODZENIE NA PROC: AKASA REVO
WSZYSTKO W OBUDOWIE RAIDMAX ARES
tez bym był bardzo wdzięczny, dlaetgo błagam udostepnijcie pliki!!!
przeszukałem google i nic nie znalazłem ;/ może jest jakaś osoba która ma "dostęp" do polskiej wersji bądz wie <font color=red><b>s</b></font>kąd ściągnąć spolszczenie
Spolszczenie: (nie testowane)
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/42639107/RollerCoasterTycoon3_PL.exe.html
Mi niestety nie działa - grę wywala na pulpit, pomimo że po angielsku wszystko działa elegancko. Problem może być w tym, że jest to spolszczenie "RollerCoaster Tycoon 3 + Dodatki", a ja mam samą podstawkę. Ale może innym będzie działać.Iwan pisze:Spolszczenie: (nie testowane)
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Niestety ootwierdzam to co napisał MATchlesS.MATchlesS pisze:Mi niestety nie działa - grę wywala na pulpit, pomimo że po angielsku wszystko działa elegancko. Problem może być w tym, że jest to spolszczenie "RollerCoaster Tycoon 3 + Dodatki", a ja mam samą podstawkę. Ale może innym będzie działać.
Spolszczenie NIE DZIAŁA NA PODSTAWOWEJ WERSJI GRY!
U mnie wywala taki błąd:
A więc "lipa" z grania po polsku na podstawowej wersji, bez dodatku!
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
Sory za odkopywanie tak starego tematu, ale znalazłem działające spolszczenie do RollerCoaster Tycoon 3 Platinum ze Steam'a
Pisze to w tym miejscu gdyż google zwraca m.in. te forum dla frazy "RollerCoaster Tycoon 3 spolszczenie"
Może komuś się przyda, zwłaszcza że na Steam'ie jest promocja na RCT3 ale tylko w wersji angielskiej.
Mam nadzieje, że się nikomu tym postem nie narażam ...
Pozdrawiam
Pisze to w tym miejscu gdyż google zwraca m.in. te forum dla frazy "RollerCoaster Tycoon 3 spolszczenie"
Może komuś się przyda, zwłaszcza że na Steam'ie jest promocja na RCT3 ale tylko w wersji angielskiej.
Kod: Zaznacz cały
http://chomikuj.pl/cselektryk/Spolszczenia/RollerCoaster+Tycoon+3+Platinum
Pozdrawiam