Leisure Suit Larry Reloaded - ktoś myśli o spolszczeniu?

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

sound

Nowy

Post autor: sound » 28 cze 2013, 20:21

Leisure Suit Larry Reloaded - ktoś myśli o spolszczeniu?

W katalogu z grą nie widzę żadnych plików, które notatnikiem odpalimy. A sam plik exe gry też za bardzo nic nie ma. Nie wiem, gdzie zagnieżdżone jest spolszczenie. Czy ktoś z was potrafiłby wskazać taki plik? Doradzić? Podać nazwę programu?
Chętnie przetłumaczyłbym tekst gry, ale najpierw muszę znaleźć plik z tekstem i otworzyć go czymś. :help:

//edytowano
Już chyba wiem, który to plik.
Nazwa pliku resources.assets i plik ma ponad 46 MB, dość niewygodnie zamieszczone są w nim teksty bo nie są jeden pod drugim, tylko jest kilka wersji językowych chyba, dlatego trzeba scrollować w dół trochę.

//edytowano
W czym edytować ten plik? W przypadku notepad++ gra crashuje od razu przy odpalaniu więc kopię pliku przywróciłem i zastanawiam się czym otworzyć plik. Duży ten plik

//edytowano
W hexedytorze HxD zmieniłem jedną linijkę angielską na polską i odpaliłem grę, działało. Niestety gdy backspace klawiszem wymazałem wolne miejsce (choć nie przeszkadzały spacje), bo spolszczone zdanie było krótsze, to gra nie odpalała się, bo rozmiar pliku się zmienił lol. Jak uporać się z tym problemem? Bo jeśli polskie zdanie będzie krótsze to spoko, ale jeśli będzie dłuższe to może gry się nie odpali wtedy? :/
Jakieś pomysły macie?

<<

sovva

Nowy

Post autor: sovva » 12 sie 2013, 23:43

Re: Leisure Suit Larry Reloaded - ktoś myśli o spolszczeniu?

i co dałeś rade stworzyć te spolszczenie ?? chętnie skorzystam :)
<<

andy001

Nowy

Post autor: andy001 » 4 sty 2014, 14:08

Re: Leisure Suit Larry Reloaded - ktoś myśli o spolszczeniu?

A po co robić spolszczenie jak jest patch który ma w sobie spolszczenie