Weelsoft...

Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.

<<

Reduks

Awatar użytkownika

Topic author

Ekspert

Posty: 428

Rejestracja: 25 gru 2009, 19:56

Lokalizacja: Polska :P

Post autor: Reduks » 22 lis 2012, 16:18

Weelsoft...

Zostałem zainfekowany... Po uruchomieniu konta (mam dwa konta na kompie) wyskakuje mi coś takiego http://www.google.pl/imgres?hl=pl&clien ... ,s:0,i:102 (link do screena :) )
Próbowałem wszelkich sposobów ,poradzicie coś? :/


NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
<<

DDragon

Awatar użytkownika

Profesor

Posty: 692

Rejestracja: 6 sie 2007, 13:05

Lokalizacja: Wrocław

Post autor: DDragon » 22 lis 2012, 18:55

Re: Weelsoft...

przeskanuj kompa programem antyszpiegowskim typu Malware, powinno pomóc.
Czasem słońce, czasem deszcz... niestety zawsze piach prosto w oczy...
<<

Reduks

Awatar użytkownika

Topic author

Ekspert

Posty: 428

Rejestracja: 25 gru 2009, 19:56

Lokalizacja: Polska :P

Post autor: Reduks » 22 lis 2012, 19:25

Re: Weelsoft...

Heh mam w ogole szczescie ze moge wejsc na drugie konto (wirus tam nie dziala) Nom kolega informatyk mowi zebym wybral rozruch z kaspersky cd rescue 10 ,zobaczymy czy pomoze... Sora za bledy ale pisze z Hirens Cd
@offtop
Szkoda ze to forum umiera ;<
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Posty: 3525

Rejestracja: 5 lut 2005, 12:49

Post autor: Maciek » 23 lis 2012, 00:17

Re: Weelsoft...

Swoją droga ciekawy komunikat masz w tym wiruso/trojanie, twórcy tego softu sa coraz bardziej pomysłowi, na pewno znajdą wielu frajerów którzy wpłaca im 100euro, bo przecież w naszym kraju jest armia piratów.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

Reduks

Awatar użytkownika

Topic author

Ekspert

Posty: 428

Rejestracja: 25 gru 2009, 19:56

Lokalizacja: Polska :P

Post autor: Reduks » 23 lis 2012, 18:19

Re: Weelsoft...

Nie radziłbym ... Gdy im zapłacisz kradną twoje dane bankowe :)
PORADZIŁEM SOBIE! :D
Pamiętajcie ,sprawdzcie czy w C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji Macie plik "lsass.exe" lub "Isass.exe" Ponieważ to ten gnojek ;)
LoL ten wirus jest NIEWYKRYWALNY.. xd
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
<<

szpon

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1308

Rejestracja: 2 lut 2006, 22:46

Skype: szpon5576

Post autor: szpon » 23 lis 2012, 21:13

Re: Weelsoft...

Combofix odpalony w trybie awaryjnym i po wirusie :D. Malwarebytes anti-malware również sobie z nim radzi.
<<

Reduks

Awatar użytkownika

Topic author

Ekspert

Posty: 428

Rejestracja: 25 gru 2009, 19:56

Lokalizacja: Polska :P

Post autor: Reduks » 24 lis 2012, 09:53

Re: Weelsoft...

Nie ogarniam combofixa :> Ważne że sobie poradziłem już :>> Po usunięciu tamtego Isass.exe komputer nawet szybciej mi się włącza :D
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
<<

szpon

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1308

Rejestracja: 2 lut 2006, 22:46

Skype: szpon5576

Post autor: szpon » 24 lis 2012, 11:50

Re: Weelsoft...

W necie masz instrukcje jak sobie poradzić z Combofixem, ale jak się obawiasz, to z Malwarebytes anti-malware na pewno byś sobie dał radę.
<<

jessicasmith

Nowy

Posty: 1

Rejestracja: 19 sie 2013, 08:35

Post autor: jessicasmith » 19 sie 2013, 08:48

Re: Weelsoft...

its seems a nice forum
great discussion


thanks for sharing
jessica