[propozycja] dodanie działu z modami do gier
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Vortalu.
• Strona 1 z 1
na stronce mogłyby się pojawić mody do gierek one są przecież darmowe przemyslcie moją propozycję
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, 10:06 przez juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [propozycja] dodanie działu z modami do gier
Jeżeli są darmowe to dlaczego nie? Ale wiadomo że ostatnie zdanie należy do Maćka
Wg. mnie jest ten pomusl do bani...
Według mnie taen pomysł jest....Warty przemyślenia
Ja chętnie skorzystam z tych modów tylko że zajmuja miejsce na serverze...
To przecież wystarczy dawać tylko linki do tych modów, nie wrzucać na sewer.marekwronczyn pisze:tylko że zajmuja miejsce na serverze...
Masz trochę w tym racji. :oczami:cycu99 pisze:To przecież wystarczy dawać tylko linki do tych modów, nie wrzucać na sewer.
I po kilku tygodniach taki link bedzie niewaznyTo przecież wystarczy dawać tylko linki do tych modów, nie wrzucać na sewer.
Nnno też prawda nie pomyślałem o tym, ale można byłoby "kraść" je z innych sewerówMaciek pisze:I po kilku tygodniach taki link bedzie niewazny
przeznaczonych modom do gier:)
Zgadzam się z tym. Pozatym ciągle wypuszczją nowe wersje modów (1.0, jakieś wersje aplha, beta...). Nie ma sensu umieszczać modów ani linków do nich. Nalepiej wejść na oficjalną stronkę modu i pobrać sobie z niej (z dobrego źródła ).Maciek pisze:I po kilku tygodniach taki link bedzie niewazny
I teraz wszyscy beda popierac Macka!
Proponowalbym zamknac temat i nie tworzyc zadnych zmian!
Proponowalbym zamknac temat i nie tworzyc zadnych zmian!
jeak chcecie mody to trzeba iść na strony poświęcone tym grom(najlepiej prywatne-na oficjalnych tego nie znajdziecie)Ten portal jest chyba stworzony do spolszczeń!!!!!!!!