Wybieramy najlepszego Battlefielda...
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Re: Wybieramy najlepszego Battlefielda...
Dla mnie najlepszy jest Battlefield 2 zaraz za nim 1942.Dwójka wygrała u mnie ponieważ fajniej mi się w nią grało an multi (tryb komendanta bardzo fajny).BF1942 za to miał lepszy single.
MajorQ, ---> Ja wlasnie nie gralem w zadnego jeszcze w sieci ale juz sobie to wyobrazam... musi byc suuuuper! Z mila checia moge zagrac w BF 1942 albo w BF 2 przez Hamachi...
Jacek 14 - Zawsze możesz poprosić znajomych i pograć w BF1942 na lanie, nie trzeba do tego orginała :D Ale masz racje BF na multi jest suuuuuuuuuper
Ja wolę Battlefield 1918 - darmowy dodatek do 1942, przenoszący gracza w realia I wojny światowej. Można go ściągnąć stąd. Strona jest w języku niemieckim, ale samo rozszerzenie dostępne jest po angielsku.
PS. Skoro uwzględniasz oficjalne dodatki w ankiecie, to gdzie jest Battlefield 2: Special Forces?
PS. Skoro uwzględniasz oficjalne dodatki w ankiecie, to gdzie jest Battlefield 2: Special Forces?
Ja myśle ze Battlefield 2 jest najlepszy spośrud powyżej wymienionych w ankiecie. Nic dodac nic ując.
Mi sie podobał Battlefield Vietnam. Walki z botami były super.
MajorQ, ---> Niesety nie mam LAN ale od czego jest Hamachi! A bylby ktos chetny???
[ Dodano: Nie 22 Sty, 2006 08:14 ]
Delacroix, ---> Sorki zapomnialem o BF 2: Special Forces!
Jakby jakis moderator bylby tak dobry zeby dopisac w ankiecie ten dodatek...
zrobione >>m_p
[ Dodano: Nie 22 Sty, 2006 08:14 ]
Delacroix, ---> Sorki zapomnialem o BF 2: Special Forces!
Jakby jakis moderator bylby tak dobry zeby dopisac w ankiecie ten dodatek...
zrobione >>m_p
Dzięki, Mad_Prince... od razu lepiej to wygląda :-P
Ostatnio zmieniony 22 sty 2006, 17:18 przez Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmudek, ---> Tylko mi powiedz co jest lepsze w Battlefield 2 a w Battlefield 1942 gorsze bo nie wiem jak mozna wolec Battlefield 2 skoro tam dla pojedynczych graczy nawet kampanii nie ma ( a szkoda bo jakby zrobili kampanie to gra bylaby duzo ciekawsza )
Dla mnie to najlępszą częścią jest jedyneczka czyli Battlefield 1942 (może być także z dodatkami),a dlatego że czuję do niej ogromny sentyment, gdyż był to mój pierwszy sieciowy shooter w którego się zagrywałem na maksa i świetnie się bawiłem.
Ale na pewno Battlefield 2 także jest wypasisty, tylko niestety jak narazie nie na mojego starego kompa, który nie potrafi udźwignąć wymagań
Ale na pewno Battlefield 2 także jest wypasisty, tylko niestety jak narazie nie na mojego starego kompa, który nie potrafi udźwignąć wymagań
Jak dla mnie to Battlefield Secret Weapons Of WWII.
Dlatego że zostało dodanych dość dużo pojazdów, a zresztą lubie klimat 2 Wojny Światowej
Dlatego że zostało dodanych dość dużo pojazdów, a zresztą lubie klimat 2 Wojny Światowej
Ja zagłosowałem na Battlefield: Vietnam bo podobało mi się wprowadzenie przenoszenia czołgów przez helikoptery. Looozik gierka
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Ja zagłosowałbym na Battlefielda 2142, o ale nie ma takiej opcji w ankiecie, więc zagłosowałem na BF Vietnam, bo tak jakoś przypadł mi do gustu (zaraz po BF-ie 2142).
Semper in altum
bartekmp, ankieta nie jest zbyt aktualna, bo temat powstał dokładnie rok temu, więc...