Re: Propozycje !
sorry maciek ale ostatnio były andrzejki wienc wchodze do sklepu z kolegami i mówię poproszę 50 lechów. Dałem sprzedawczyni 4 plecaki ona załadowała zapłaciliśmy i wyszliśmy.Maciek pisze: Nawet piwa sam nie mozesz kuopić...
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Vortalu.
sorry maciek ale ostatnio były andrzejki wienc wchodze do sklepu z kolegami i mówię poproszę 50 lechów. Dałem sprzedawczyni 4 plecaki ona załadowała zapłaciliśmy i wyszliśmy.Maciek pisze: Nawet piwa sam nie mozesz kuopić...
Chodzi Tobie o dział, w którym byłyby dyskusje na temat kart graficznych i sterownikachRadus_keles pisze:stworzyć dział o grafiće
Żebyś jeszcze więcej S R A Ł emotoikonami w twoich postach? :looka:mirokus pisze: może bys dodal wiecej emotoikon
Mój projekt zapewne ocenisz na 1/10, ale w obecnej chwili powinien WystarczyćMaciek pisze:Więc czekam na twój projekt logabedzio pisze:Ja bym dodał chcociaż logo na forum
Dlaczego jesteś samokrytyczny, i z góry zakładasz że jest zły ?Matiuk pisze:Mój projekt zapewne ocenisz na 1/10, ale w obecnej chwili powinien Wystarczyć
1. Nie znam się na GraficeYaKuB pisze:Dlaczego jesteś samokrytyczny, i z góry zakładasz że jest zły ?
Wielkie Dzieki podniosłes mnie na duchuYaKuB pisze:Nawet spoko jest ;D
Tutaj zbędne są specjalistyczne programy i nieograniczona wiedza. Powiem szczerze wobec wszystkich użytkowników, że moje projekciki robiłem tylko w paincie Wystarczy dobry pomysł i duże chęci ...kuba88pl pisze:Ja powiem szczerze że mi się podoba wszystko ponieważ sam nie zrobie lepiej