[szukam] hacki do gry Tibia 7.6
Bo liczy się grywalność, a nie grafika!
Cześć! Czy ma ktoś z was hacki do niej bo mi są strasznie potrzebne
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2007, 23:38 przez Xaero-7, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [szukam] hacki do gry Tibia 7.6
Ale z ciebie lamer ,ale z ciebie cheater Szczerze mówiąc też bym sobie pograł
z hackami, ale cie chyba z serwera wyżuci.
Czy ktoś mi wytłumaczy jak się w tą gre gra, jakie jest sterowanie, jak sie kupuje, sprzedaje, itp.
Sam jestes lamer: "Kto innego nazywa lamerem-sam nim jest"cycu99 pisze:Ale z ciebie lamer ,ale z ciebie cheater Szczerze mówiąc też bym sobie pograł
A od kiedy to wyrzuca cie z serwa jak wlazisz z czitami????
Fajnie by bylo....
Jak chcesz to moge ci przeslac na poczte:Przezroczyste drzewa(moza looty pod nimi zobaczyc^^) i TBI-bot.
Tutaj są dwa boty do tibii 7.6 tbi gg i tibia black ice (oczywiście po polsku) :
tbigg: http://multiterra.mooload.com/file.php? ... tbi+gg.rar
tibiabi: http://multiterra.mooload.com/file.php? ... .1_2.0.rar
Można zmieniać sobie postać, mieć światło bez pochodni itp.
tbigg: http://multiterra.mooload.com/file.php? ... tbi+gg.rar
tibiabi: http://multiterra.mooload.com/file.php? ... .1_2.0.rar
Można zmieniać sobie postać, mieć światło bez pochodni itp.
Jelpiej wes to przeskanuj co ten pan wyżej ci podal linki te...bo może ci keyloga wyslac i ci konto hacknie...
Po co ci na e-mail?? ta gra zajmuje ok 10MB a po instalacji jakieś 20MB!!
Prosze bardzo:
http://www.tibia.com/home/?subtopic=download
Kliknij na link a nastepnie zjedz na dół i kliknij na "Tibia Client version 7.6"
[ Dodano: Pią 03 Lut, 2006 15:53 ]
Te programy pochodzą z www.tibia.xx.pl - jednej z oficjalnych stron o tibii!!! :looka:
Prosze bardzo:
http://www.tibia.com/home/?subtopic=download
Kliknij na link a nastepnie zjedz na dół i kliknij na "Tibia Client version 7.6"
[ Dodano: Pią 03 Lut, 2006 15:53 ]
I <font color=red><b>w ogóle</b></font> to nie jest żaden program który "hackuje" konta!!ziemniak1600 pisze:Jelpiej wes to przeskanuj co ten pan wyżej ci podal linki te...bo może ci keyloga wyslac i ci konto hacknie...
Te programy pochodzą z www.tibia.xx.pl - jednej z oficjalnych stron o tibii!!! :looka:
Rejestracja jest bardzo łatwa:dejman pisze:no itibia zainstalowana ale gdzie i jak sie rejestruje
1. Uruchom gre
2. W menu głównym kliknij na "Enter Game"
3. Gdy otworzy się nowe okienko naciścij na "Create Account", zostaniesz przeniesiony na stronę główno tibii (www.tibia.com) gdzie będziesz tworzył konto z resztą chyba sobie poradzisz
Ale myslisz z eja sie nieznam? Sa programy ktore mozna doczepic do oryginalnych plikow...A ty podales linki do "nieoficjalnego" downloadu tych programow. Oryginalne to: www.tibia.org.pl Potem wlazisz Download/cheat&helpsDobrus pisze: [ Dodano: Pią 03 Lut, 2006 15:53 ]I w ogóle to nie jest żaden program który "hackuje" konta!!ziemniak1600 pisze:Jelpiej wes to przeskanuj co ten pan wyżej ci podal linki te...bo może ci keyloga wyslac i ci konto hacknie...
Ostatnio zmieniony 4 lut 2006, 13:42 przez ziemniak1600, łącznie zmieniany 1 raz.
Precz z Tibią !
Tibia- Tragicznie Idiotyczna Beznadziejna Imbecylna Aplikacja.
TYLE !
TYLE !
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!
Zazwyczaj jeżeli ma się negatywne zdanie stara się nie wypowiadac w owych tematach. Yakub prosze, to czesto niszczy tematy i cale fora ... Postaraj sie takie tematy omijac jak ci nie pasują ....Precz z Tibią !
TYLE !
Ps. Gralem kiedys w tibie, ale juz brakuje czasu ...
czy może mi ktos napisac jkie jest w Tibii sterowanie i w ogole
taka porosba mialem kedys w tą gre grac ale mi ktos powiedzial ze po ang i mi sie odechcialo ona jest serio po ang?? jezeli tak to klapaa.....
Tak gra jest po angielsku ale latwo sie w nia gra...Tam tylko questy i w sklepach po angolu+ oczywiscie ludzie w grze...Ale polakow tez duzo znajdziesz ktorzy ci pomoga:)
Yakub skoro masz taką opinie o tej grze to powiedz to normalnie,a nie w taki sposób...Matiuk pisze:Precz z Tibią !
TYLE !
Zazwyczaj jeżeli ma się negatywne zdanie stara się nie wypowiadac w owych tematach. Yakub prosze, to czesto niszczy tematy i cale fora ... Postaraj sie takie tematy omijac jak ci nie pasują ....
Zgadzam sie z Matiuk.
Hacki do Tibi? Te rzeczy stosują tylko ci którzy nie umieją w to grać. A zresztą nawet za zwykłego light hacka można dostać bana. Podaj mi tylko imię postaci która korzysta z jakiegoś programu ułatwiającego to ją zbanuje bo jestem gm-em
Ta globus ty GM'em?
To powiedz mi jaka komenda jest na bana?:)
Pewnie niewiesz bo niejestes GM tylko tak kozaczysz^^
To powiedz mi jaka komenda jest na bana?:)
Pewnie niewiesz bo niejestes GM tylko tak kozaczysz^^
Globus23 może być GM, tylko i wyłączne na swoim OTS'ie (Open Tibia Server - prywatny serv!).
Z tego co wiem, to na ogolnym świecie Tibii jest jeden PL GM! ,
więc jakim cudem taki Globus23 mogłby być GM?! .. Szczerze sądze, ze Glogus23 sobie niezle z was zakpił..takich to pod mur..
A co do Tibii, to do (chuya) przecież nie ma żadnych czitów..tibia to pożądna gra..
I nie wmawiajcie mi o jej grafice lub takie tam..liczy sie grywalnosc, a tego jej kazda gra pozazdrości..pozatym kto powiedział, ze Tibia jest MINIGRĄ?! Wow..to było naprwade inteligentne hasełko..
A i jeszcze jedno..tu naprawde siedzą same NOOBY?! :suchy:
Grał w ogóle ktoś w tę gre i gra nadal?! :suchy:
Z tego co wiem, to na ogolnym świecie Tibii jest jeden PL GM! ,
więc jakim cudem taki Globus23 mogłby być GM?! .. Szczerze sądze, ze Glogus23 sobie niezle z was zakpił..takich to pod mur..
A co do Tibii, to do (chuya) przecież nie ma żadnych czitów..tibia to pożądna gra..
I nie wmawiajcie mi o jej grafice lub takie tam..liczy sie grywalnosc, a tego jej kazda gra pozazdrości..pozatym kto powiedział, ze Tibia jest MINIGRĄ?! Wow..to było naprwade inteligentne hasełko..
A i jeszcze jedno..tu naprawde siedzą same NOOBY?! :suchy:
Grał w ogóle ktoś w tę gre i gra nadal?! :suchy:
Ostatnio zmieniony 17 lut 2006, 15:21 przez Vertis, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja grałem i to dość długo miałem dobre eq i skille
Tibia zalicza sie do mini gierek,ale pod względem wagi(rozmiaru mb).
Tbia rządzi
Tibia zalicza sie do mini gierek,ale pod względem wagi(rozmiaru mb).
Tbia rządzi
Dobry żartTbia rządzi
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!