Propozycje !
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Vortalu.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
Re: Propozycje !
ja bym byl za dodaniem dzialu reklama
Ja bym chciał że by był na forum ShoutBox co wy na to ?
Więc zrezygnuj z marzeń bo go na 101% nie będzieJa bym chciał że by był na forum ShoutBox co wy na to ?
dlaczego na wielu stronach jest .
Taka jest po prostu Admina, że nie będzie Shoutboxa i już. Nie masz na co liczyć. Uszanuj wolę Admina i nie płacz....Feniks pisze:dlaczego na wielu stronach jest
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!
dlaczego na wielu stronach jest
Jeżeli inni lubią "jeść ze śmietnika" to ja im przecież nie będę tego bronił! Ja nie lubię grzebać po smietnikach...Feniks pisze:Ja bym chciał że by był na forum ShoutBox co wy na to ?
Następnym razem podawaj jakies konkretne argumenty wraz ze swoją propozycją a nie: "ja chcę bo mi się tak podoba i już" jak to robią dzieci w Twoim wieku.
Nie musisz szanowac mojej woli bo czy Ty się ze mną zgadzasz czy nie to i tak JA mam tu ostateczne zdanie, a Ty nie masz w ogóle zdania (bo rację zawsze się uzasadnia a Ty tego nie zrobiłeś)YaKuB pisze:Uszanuj wolę Admina
Ostatnio zmieniony 22 lut 2006, 19:01 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem skad ta propozycja. Na forum Napstera byles? Tam w Shutboxie co drugie zdanie to Yo Siemka ziomy. Tyle. Niezbyt mi sie to podoba, syf zdeka. I lepiej zeby tu takiego czegos nie bylo.Maciek pisze:Ja bym chciał że by był na forum ShoutBox co wy na to ?
Mam propozycje
Zeby był dziwał Nasz twórczość zamieszczaliśmy by tam nasą twórczość.
Zamieszczaliśmy by tam grafike muzyke filmiki animacje
Co wy na to.
Zeby był dziwał Nasz twórczość zamieszczaliśmy by tam nasą twórczość.
Zamieszczaliśmy by tam grafike muzyke filmiki animacje
Co wy na to.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2006, 22:05 przez Feniks, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale, o jaką twórczość Ci chodzi ? Texty piosenek,wiersze,robienie grafiki ???Feniks pisze:Nasz twórczość zamieszczaliśmy by tam nasą twórczość
od 200 czego? postów,lat,pobytu na forum ???Feniks pisze:od 200
Wg mnie jest to bez sensu, ludzie zaczęli by się wywyższać i chwalic sie ze mają większe prawa...Feniks pisze:Zrobić że jest grupa od 200 pracownik a od 350 Vip 500 Cyber Vip.
Maciek, czy mógłbyś w podpisach włączyć kod [img], żeby można było obrazki albo userbary zamieszczać?? Byłbym OGROMNIE wdzięczny. Bo w niczym to przecież nie przeszkadza(tak mi sie wydaje).
zezol, NIE
zezol, i po co ci te glupie obrazki w podpisie!? Zeby kazdy mogl zaszpanowac userbarem z www.userbars.com?! Poza tym slyszalem ze to spowalnia ladowanie sie strony! :...:
No trudno. Maciek, powiesz mi dlaczego NIE? Tylko to chciałbym wiedzieć, jakie jest twoje zdanie. No co to nie można już poszpanować?
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2006, 10:13 przez zezol, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrz na post Jacka 14,zezol pisze:powiesz mi dlaczego NIE
zezol, a niby dlaczego to forum ma się upodabniać do innych ? Jeśli na innych są to tu też musi być ? Tak jak napisał Jacek byłoby to szpanertwem i przywłaszczaniem sobie cudzych userbarów, i na dodatek spowalnia stronę.
Była już dyskusja na temat obrazków w podpisach - wystarczy poszukać.
Kampania przeciwko IE Maciek , dodaj do tego Portal24h