[Dyskusja] Mistrzostwa Europy w 2008 roku w piłce nożnej

O wszystkich dyscyplinach sportowych oraz o tym, co szczególnie kręci facetów - o Motoryzacji!

<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 2 cze 2006, 19:23

Re: [Dyskusja] Mistrzostwa Europy w 2008 roku w piłce nożnej

Yakoob pisze:Czy można tu mówić o przesadzie kibiców ?
Ostatni mecz spariingowy: Francja Mekszyk oglądałeś?
kuba88pl pisze:Leciała ale był rykoszet i poszła obok prawego słupka bramki
Żal mi Was że próbujecie w ogóle w jakiś sposób tłumaczyć tego gola... Ile czasu piłka leciała od jednej bramki do drugiej? Macie mało pojęcia o bronieniu... A to nie był błąd Kuszczaka ale Wielbłąd (tak mówił nieraz mój poprzedni trener)

Z Chorwacją obstawiam wynik 1:0 w plecy dla NASZYCH.

Mam nadzieję że skoro w meczach przygotowawczych do mindialu grają TRAGICZNIE (to fakt) to w niemczech coś za to pokażą żebym nie wstydził się swojej narodowości :wstyd:

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

keubea

Post autor: keubea » 2 cze 2006, 19:38

Maciek pisze:Żal mi Was że próbujecie w ogóle w jakiś sposób tłumaczyć tego gola...
Ja nie tłumacze tej bramki tylko uświadamiam stand_up'owi, gdzie zmierzała ta piłka, bo On sam napisał:
stand_up pisze:Piłka w środek leciala
Maciek pisze:Macie mało pojęcia o bronieniu...
Wiesz, ja się może coś znam, i wiem jak to jest...
<<

Rafal560

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: Rafal560 » 2 cze 2006, 19:45

Maciek pisze:Z Chorwacją obstawiam wynik 1:0 w plecy dla NASZYCH.
W sporcie (TVN) mówili ze Janas mówil ze Jego druzyna jest przygotowana :/ Ale to nic, zobaczymy jutro... :oczami:
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie :]
<<

serek.Lubin

Post autor: serek.Lubin » 2 cze 2006, 22:19

Janas gorzej się skompromituje niże Enel !!
<<

matimdc

Post autor: matimdc » 2 cze 2006, 23:43

zobaczymy jak bedzie narazie to zenada i graja jak by mieli nogi zwiazane :kwasny:
<<

Yakoob

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Yakoob » 3 cze 2006, 03:22

Robicie tu Offtopa, bo temat był o meczu Polski z Kolumbią, a nie o Janasie i jego przygotowaniach do MŚ. Proszę albo o usunięcie tego tematu, albo zmianę tematu...
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!
<<

huzar

Post autor: huzar » 3 cze 2006, 12:21

Może przeniesiemy siędo tematu Polska-Chorwacja?? Ale zmiencie nzwe tego na przygotowania przed mundialem czy cos takiego
<<

Balrog84

Post autor: Balrog84 » 3 cze 2006, 13:12

Maciek pisze:Ostatni mecz spariingowy: Francja Meksyk oglądałeś?
hehe powiem krotko: Coupe,Coupe...
Yakoob pisze:fragment wypowiedzi Artura Boruca:

"ały czas mówię o tych ludziach, którzy na stadionie rzucali wyzwiska pod naszym adresem. To nie są prawdziwi kibice kadry(...)słyszałem, jak ludzie z trybun wyzywali nas od pajaców i złodziei. Przecież to się nie mieści w głowie. Czym zasłużyliśmy sobie na takie traktowanie? Gramy w reprezentacji i bardzo zależy nam na jej sukcesach. Do wtorku myślałem, że na tym samym zależy wszystkim kibicom. Okazuje się, że byłem w błędzie i jest mi z tego powodu ogromnie przykro"
no wiec ta wypowiedzia boruc pokazal wieś i to XVI-wieczna juz mu odpowiadam na jego pytania:
1-Czym zasłużyliśmy sobie na takie traktowanie? żenująca grą niegodna reprezentacji
2-Gramy w reprezentacji- niewszystkim w niej miejsce sie nalezy
3-jest mi z tego powodu ogromnie przykro- mnie bylo przykro patrzec na reprezentacje ktora gra jakby dopiero uczyli sie grac w pilke i to na kilka dni przed najwazniejszym pilkarskim turniejem na swiecie
a co do meczu z chorwatami to znowu bedzie kompromitacja dostaniemy 3-0 po bramkach Srny i 2xPrso a do niemczech jedziemy na wycieczkie krajoznawcza i poogladac jak powinny wygladac stadiony w cywilizowanym kraju
Ostatnio zmieniony 3 cze 2006, 13:13 przez Balrog84, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Yakoob

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: Yakoob » 3 cze 2006, 15:22

Balrog84 pisze: z chorwatami to znowu bedzie kompromitacja
Z Chorwacją nie jest że tak powiem, i proszę mnie źle nie zrozumieć, nie jest "wstyd" przegrać, bo wiadomo nam wszystkim, że Chorwacja, jest wyżej usawionym obecnie klubem od nas. Większe jest prawdopodobieństwo że przegramy, bo po prostu nie umiemy grać z takimi drużynami. Końcowy wynik 3:0 dla Chorwacji.
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!
<<

jack ryan

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: jack ryan » 3 cze 2006, 16:57

Yakoob pisze: Większe jest prawdopodobieństwo że przegramy, bo po prostu nie umiemy grać z takimi drużynam
Ja poszedłbym dalej nasi w ogóle nie umieją grać. :hyhy:
Yakoob pisze:Końcowy wynik 3:0 dla Chorwacji.
Ja obstawiam 3:1 dla Chorwatów. Bramkę strzeli drewno znany niektórym jako Rasiak :hyhy:
<<

Wizard

Post autor: Wizard » 3 cze 2006, 19:27

Brawo Polacy! Zagralismy bardzo dobrze i madrze, gra naprawde mi sie podobala. Bardzo dobry mecz zaliczyl Sobolewski - i w ofensywie i w defensywie. Moim zdaniem jedynym zawodnikiem do zmiany jest nasz bramkarz - widac, ze Artur nie jest w najlepszej formie. Ale czy na zmiany nie jest juz za pozno? Niestety, tego sie obawiam.

PS. I co? Dalej jestescie za gwizdaniem i wyzywaniem pilkarzy? A może dalej to robiliscie? Nie wstyd wam teraz? Nasi reprezentanci wam pokazali - nie warto ponizac pilkarzy po jednym nieudanym spotkaniu.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2006, 19:28 przez Wizard, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

jack ryan

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: jack ryan » 3 cze 2006, 19:43

Przyznaje grali dobrze ale chyba Żurawski ma chyba kryzys formy (odpukać!!!!!), rozczarował mnie też trochę Szymek, ale Smolarek i Krzynówek(czyżby przypływ formy?)się popisali i grali dobrze.
Wizard pisze: Moim zdaniem jedynym zawodnikiem do zmiany jest nasz bramkarz - widac, ze Artur nie jest w najlepszej formie. Ale czy na zmiany nie jest juz za pozno? Niestety, tego sie obawiam.
(cenzura) prawda gdyby nie on stracilibyśmy co najmniej 2 bramki. Zaliczył dobry występ.
Gra dobrze ale po ostatnich eliminacjach wszyscy wiemy że są w stanie zagrać przynajmniej o 50% lepiej. Sędzia popełniał błędy, jak on mógł niepodyktować karnego na Zurawiu? Pochwalić trzeba jeszcze Sobolewskiego i Radomskiego.
Ich grę oceniam na 3,5. Poprawić trzeba grę ofensywną.
<<

Wizard

Post autor: Wizard » 3 cze 2006, 20:19

(cenzura) prawda gdyby nie on stracilibyśmy co najmniej 2 bramki. Zaliczył dobry występ.
Hmm... Jakie sytuacje masz na mysli? Ta po rzucie wolnym (nieslusznie odgwizdany, wg. sedziego faul Krzynowka) po ktorej Boruc nie zlapal bardzo lekkiej pilki? Przez ta sytuacje prawie stracilismy gola. Mial szczescie, ze zdolal ja koncami palcow wybic. A druga sytuacja? Hmm... może ta, po ktorej nie wyszedl na 4 metr (!) do dosrodkowania? Oczywiscie nie twierdze, ze zagral beznadziejnie, jednak wiem ze stac go na wiecej. Zdecydowanie wiecej.

PS> Zgadzam sie z toba odnosnie sedziego. Byl zdecydowanie najslabszym uczestnikiem widowiska. Popelnial mnostwo bledow.
<<

huzar

Post autor: huzar » 3 cze 2006, 21:13

Mecz dobry ale nie mozna popadac w optymizm. Forma powinna jednak rosnąć z kazdym dniem. Boruc zagral srednio, co do tego wolnego, to zachował sie przytomnie. Tego typu pilki są najgorsze, ponieważ bramkarz musi czekac az pilka minie zawodników lub zostanie dotknięta. Obrona na raty ale skuteczna. Obrona - jak zawsze z nią najgorzej. Zostawiali chwilami duzo miejsca przeciwnikom. Najlepiej spośród nich wg mnie zagrał Jop. Swietnie wyprzedzał i wybijał piłki. Pomoc - dobry Krzynówek, Smolarek, Sobolewski, takze Kosowski. Zuraw nie ma spadku formy. Wystarczy spojrzec na ustawienie. 1 napastnik!!! Byla tez 1 prostapadła piłka do Zurawia. Wiecej biegal po bokach. O forme nie ma sie co martwić:D Tak więc niedługo ten temat zostanie zamknięty lub zmieni sie jego nazwa na np: Reprezentacja Polski PODCZAS MŚ. Oby szczęsliwych:D
Czekamy na Ekwador. Niemcy łatwo 3:0 z Kolumbią:/ No zobaczymy :]
<<

matimdc

Post autor: matimdc » 4 cze 2006, 11:54

Polska - Chorwacje te mecz byl nawet niezly ale nasi rywale zagrali na slabym poziomie ale liczy sie wygrana brawo dla ebiego widze ze jego forma rosnie prze mundialem :]
<<

jack ryan

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: jack ryan » 5 cze 2006, 17:57

Polska - Chorwacje te mecz byl nawet niezly ale nasi rywale zagrali na slabym poziomie ale liczy sie wygrana brawo dla ebiego widze ze jego forma rosnie prze mundialem
Może i słabo grali, ale jeśli dobrze pamiętam oni są dużo wyżej w rankingu Fifa, więc raczej rozczarowali, a mają w grupie Brazylię.
<<

Wizard

Post autor: Wizard » 5 cze 2006, 18:11

oni są dużo wyżej w rankingu Fifa
Te wszystkie rankingi to mozna o kant (cenzura) rozbic :P. Nie ma co na nie patrzec, nieodzwierciedla to poziomu druzyny.

I gdzie ci wszyscy krzykacze, ktorzy mieli dosc polskich pilkarzy? Cos cicho z ich strony :dobani: .

PS. Poooolska!! Bialo-czerwoni! :).
<<

Crazy Frog

Post autor: Crazy Frog » 5 cze 2006, 19:19

Wizard pisze:Te wszystkie rankingi to mozna o kant (cenzura) rozbic .
Prawda. Np Anglia jkest dobra a jest na końcu 1 dziesiątki.Albo Portugalia też jest nisko a otarła się o mistrzostwo europy, ich rywal Grecja też jest niskpo. A choćby sama Polska dołuje 3 dziesiątke ale je myśle że wejdzie do 1/8 finału i bedzie wyżej!

P.S. POLSKA, POLSKA OLE!!
<<

jack ryan

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: jack ryan » 5 cze 2006, 20:43

Crazy Frog pisze: A choćby sama Polska dołuje 3 dziesiątke ale je myśle że wejdzie do 1/8 finału i bedzie wyżej!
Wszyscy o tym marzymy a marzenia to fajna rzecz.
<<

matimdc

Post autor: matimdc » 5 cze 2006, 23:22

Wizard pisze:I gdzie ci wszyscy krzykacze, ktorzy mieli dosc polskich pilkarzy?
Bo wszyscy mieli ich dosc po meczu z kolumbia ale zatarli zle wrazenie w meczu z chorwacja i pokazali nawet momentami niezla gra mam nadzieje ze ich forma wzrosnie jeszcze do mundialu i cos zagramy.ale Wizard powiedz tak szczerze co sobie pomyslales w pierwszej chwili po meczu z kolumbia to co wszyscy którzy pisali na tym forum ze polacy to chlopcy do bicia ale może tak niebyc no zobaczymy