Misja w Medal of Honor:AA
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Gram w gre Medal of Honor przechodze kolejne misje ale niemoge przejść 5misji III etap gdzie trzeba bronić czołg ale jak.....
Re: Misja w Medal of Honor:AA
Chyba 3 misji V etap, musisz wejśc na wieże na prawo od mostu i tam z okienka lornetką namierzasz czołgi wroga, czasami będziesz musisał też zabijać Niemców, którzy atakują cię od strony schodów.
MajorQ, ta wieża nie jest przypadkiem po lewej stronie (od tej strony co sie idzie)? To jest dosyc trudna misja (ale nie najtrudniejsza). Nie wchodz na sama górę (na taka mala wiezyczke), bo pozniej rozwala ją czołg. Po prostu dobierasz snajpere i strzelasz do Niemcow, ktorzy chca rozwalic most. Lornetka namierzasz czolgi, a samoloty robia swoje...
No fakt z elwej strony, ale na tej wieży z prawej tez da się tą misj przejść tylko gortzej widać czołgi an skrzyżowaniu Chyba trzbe abędzie sobie zainstalować znowu MoH:AA bo z rok już nie grałem
Ja też mam problem z MoH:AA
niepamiętam która misja ale jest problem następujący:
w misji muszę usuwać snajperów...
pierwszego zabijam od razu, potem gostek kryje sie w taki dole przy budynku(jego też rozwalam
następnie rozwalam snipera z budynku ze schodami, potem z budynku na przeciwko i jak idę dalej to mnie jakiś sniper rozwala a ja nie wiem skąd on do....strzela
niepamiętam która misja ale jest problem następujący:
w misji muszę usuwać snajperów...
pierwszego zabijam od razu, potem gostek kryje sie w taki dole przy budynku(jego też rozwalam
następnie rozwalam snipera z budynku ze schodami, potem z budynku na przeciwko i jak idę dalej to mnie jakiś sniper rozwala a ja nie wiem skąd on do....strzela
MarccinShaleck, niektorzy snajperzy siedza na dachach. Jeden nawet stoi tuż kolo komina i to wlasnie jego chyba najtrudniej ubic Najlepiej ustawic sobie na ta misje wysoka jasność...
PS: Jedna z lepszych misji w MoH:AA
PS: Jedna z lepszych misji w MoH:AA
Właśnie że lepiej być na prawej wieży, dlatego że masz lepszy widok na detonator
Zawsze przchodziłem tą misje na prawej wieży
Zawsze przchodziłem tą misje na prawej wieży