Co sadzicie o komunikatorze STEFAN ??
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
- Poprzednia
- 1
- 2
Re: Co sadzicie o komunikatorze STEFAN ??
Używałem go...
Zaczne od tego ,ze pochodzi od portalu Interia a mi akurat Interia sie nie podoba wiec... 2 sprawa zamulony i malo dopracowany... Z przykroscia musze stwirdzic ,ze GG jest lepsze od niego
Najlepszy komunikator moim zdaniem to AQQ
Zaczne od tego ,ze pochodzi od portalu Interia a mi akurat Interia sie nie podoba wiec... 2 sprawa zamulony i malo dopracowany... Z przykroscia musze stwirdzic ,ze GG jest lepsze od niego
Najlepszy komunikator moim zdaniem to AQQ
jak dla mnie lipa, strasznie ubogi no i wystepują (u mnie) komplikacje z wysylaniem obrazów, plików do niektórych osób. Czasem nawet wiadomości nie dochodzą. Konnekt najlepszy
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
Święte słowaSlideroh pisze:Najlepszy komunikator moim zdaniem to AQQ
A jeśli chodzi o Stefana to wywaliłem go po 5 minutach po instalacji. po prostu mi się nie podoba.
jak zainstalowałem sobie stefana to był on dośc trudny w obsłudze, nie stabilny , i własciwie niepodobał mi sie i same problemy z nim miałem
dla mnie najlepszy komunikator to AQQ
a inni tam mówili o konnekcie - nom tez mi sie podoba ale za bardzo skomlikowany ale tez dobry
dla mnie najlepszy komunikator to AQQ
a inni tam mówili o konnekcie - nom tez mi sie podoba ale za bardzo skomlikowany ale tez dobry
Ostatnio zmieniony 22 sie 2006, 23:15 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.