[problem] joypad nie działa
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
• Strona 1 z 1
Mam problem z joypadem. Jest to dualshock od playstation 1 podlaczony do kompa przez przejsciowke. Zawsze wszystko bylo ok, moglem sobie normalnie grac do czasu, podlaczylem go do kompa wlaczam fife i nic! Nie reaguje, patrzylem do ustawien kontrolerow gier, zasilenie joypada jest bo pali sie na nim dioda i komputer go widzi. Wiem ze nigdy nic nie grzebalem w ustawieniach, jedynie go skalibrowalem a teraz nawet tego nie moge zrobic. Zresetowalem ustawienia i dalej nic... By upewnic sie czy poprawnie dziala podlaczylem go do playstation i bylo ok.
Re: [problem] joypad nie działa
Włóz wtyczke do innego wejscia... Może tamta sie juz spaliła...
No jasne, ale ty madry! Przeciez napisalem ze komp go widzi i jest zasilanie, a po drugie do tego konkretnego portu usb podlaczam mase innych urzadzen (mp3, pendrive, bluetooth) i wszystko dziala.
No to co może być przyczyna...
Może sa jakies sterowniki do tego albo coś
Może sa jakies sterowniki do tego albo coś
Jakie sterowniki?! Przeciez ci czlowieku napisalem ze wszystko bylo ok do pewnego czasu. Gdyby to byly sterowniki to juz dawno bym je zainstalowal i nie bylo bo tego tematu, jesli nie masz koncepcji na to ja temu zaradzic to po jakiego piszesz w tym temacie?
Hmm...
Możliwe, że złapałeś wira.
Spróbuj przeskanować kom jakimś dobrym programem od wirów np:AVAST!
Możliwe, że złapałeś wira.
Spróbuj przeskanować kom jakimś dobrym programem od wirów np:AVAST!
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Niedawno skanowalem kompa programem kaspersky 5.0, ale nic nie wykryl. A tak swoja droga, to slyszales kiedys o wirusie ktory uniemozliwia granie przez joypad??