Legacy of Kain - Defiance jak oceniasz?
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Osobiście nie grałem w część z pod tytułem Defiance, ale pamiętam czasy, kiedy grałem w inne części Legacy of Kain. Zastanawia mnie jak ocenicie część z pod tytułem Defiance, ponieważ chciałbym kupić tą grę stoi tylko 15 zł
Re: Legacy of Kain - Defiance jak oceniasz?
Ja grałem w LoK - Defiance i bardzo mi się ta gra spodobała . Grasz na przemian dwoma postaciami - Kainem i Razielem. Autorzy gry głównie skupili się na walce - mamy do dyspozycji różne ciosy oraz "kombosy". Grafika jest na wysokim poziomie. Może jedynie denerwować sterowanie, ale po pewnym czasie nie sprawia ono większego probelmu.
Tutaj znajduje się opis i screeny z tej gry. Moja opinia - proponuję ją kupić . Możesz również poszukać wersji demo i wypróbować Legacy of Kain - Defiance przed jej kupnem.
Tutaj znajduje się opis i screeny z tej gry. Moja opinia - proponuję ją kupić . Możesz również poszukać wersji demo i wypróbować Legacy of Kain - Defiance przed jej kupnem.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, 16:23 przez Piotrek_L, łącznie zmieniany 1 raz.
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
Hmm gra jest dobra nawet bardzo, ale po pierwsze: grafika nie jest niewiadomo jak dobra (to najmniejszy problem, a w ogóle żaden problem). Po drugie: denerwuje mnie czasami praca kamer. Po trzecie najlepiej zagłębić sie w całą sagę LoK od początku, bo tylko wtedy odczuję się ten klimat i przyjemność grania w tą grę.
To wszystkie mało ważne minusiki z mojej strony Polecam grę!!
To wszystkie mało ważne minusiki z mojej strony Polecam grę!!
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
Jeżeli spodobały Ci się poprzednie części Legacy of Kain to Defiance będzie godne tych 15 zetów. Ja osobiście grałem w nią kilkanaście minut i nie przypadła mi do gustu, lecz jak mówi przysłowie "O gustach się nie dyskutuje"
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
Nie chcę robic nowego tema tu więc piszę tutaj czy ktoś ma może opis przejścia tej gry może być po angielsku, a najlepiej jeszcze ze zdjęciami bo zaciołem się na cmentarzu a gra jest niezła(żeby jeszcze ta kamera była inna to mielibyśmy ideał).