[propozycja] dodanie działu z modami do gier
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Vortalu.
• Strona 1 z 1
Jak w temacie. Jeśli do jakieś gry ktoś zrobi fajną mapę lub moda to mógłby ją umieścić w odpowiednim dzale np. do heroesów, silent storma, neverwintera i innych. Wielu z nas robi na pewno fajne mapy ja osobiście lubię grać w mapy lub mody stworzone przez graczy. Przemyślcie to.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, 10:14 przez Altair, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [propozycja] dodanie działu z modami do gier
Wydaje i sie że przesadzacie z tymi nowymi działami. Cały czas nowe propozycje. Działy na forum powinny być bardziej ogólne, a tearz takie właśnie są. O tych mapach, modach i innych można pisać w istniejących już działach.
Jeśli juzmiało by coś powstać w tym stylu to dział na stronie P24h. Gdzie znajdowały by sie linki do tych modów. Zasady podobne do spolszczeń, ale nie mówie że to dobry pomysł.
Jeśli juzmiało by coś powstać w tym stylu to dział na stronie P24h. Gdzie znajdowały by sie linki do tych modów. Zasady podobne do spolszczeń, ale nie mówie że to dobry pomysł.
Zauważ w jakim dziale jest umieszczony postMat pisze:Działy na forum powinny być bardziej ogólne
Ups. faktycznie. Z tego wniskuję, że Michał, miał na mysli rozwiązanie o jakim pisałem. Więc skoro tak, to nie wydaje mi sie to głupim rozwiązaniem. Z pewnością przydawało by się od czasu do czasu, ale czy opłaca się to robić to już nie wiem. Wiec ja nie mam zdania.
A moim zdaniem to dobry pomysł ;] zawsze do każdej gry po przejściu szukam jakiś modów i niestandardowych map (i myślę że wielu graczy tak robi) za dawnych czasów miałem chyba ze 2 CD z mapami do Q3 a teraz na dysku mam chyba ze 100Mb mapek niestandardowych do CS`a na których gram.
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
Więc jak myślicie dobry pomysł czy nie?
Nie bo to nie jest forum o grach komputerowych a forum ogólnotematyczne połączone z serwisem "ogólnym"
Matiuk, a według mnie to jest forum o wszystkim co związane z kompami. A sport muzyka i inne takie to tylko dodatki. Więc twój arument według mnie jest kiepski.
Temat nie potrzebny. I nowy dział tak<font color=red><b>ż</b></font>e.
Co za problem. Ja jak i inni użytkownic piszą takie tematy w dziale gry.
Np
Szukam modów do XXX.
Od tego jest dział gry.
Co za problem. Ja jak i inni użytkownic piszą takie tematy w dziale gry.
Np
Szukam modów do XXX.
Od tego jest dział gry.
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
No nie mogę i musze to napisać.
CZYTAJCIE POSTY WYżEJ
Ja też myslałem początkowo że chodzi o forum ale Michał miał na myśli stronę P24h
CZYTAJCIE POSTY WYżEJ
Ja też myslałem początkowo że chodzi o forum ale Michał miał na myśli stronę P24h
Na to samo wyjdzie ... P24h. w taki sposób zmieni sie w serwis do gier ...