Re: [Opinia] Mafia

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
sorry bez obrazy ale ty chyba jestes chory!!mi ta gra chodzi na P III 800 128 mb ram i geforce 4 mx 400(na geforce 2 mx 400 tez chodzila)a na athlon 2200 1024 ramu i tej samej karcie chodzi bedz przyciecia wiec nie boj sie rob147 na 100% powinno ci pojscodpowiedz bedzie krotka i niestety bolesna...NIE...zdziwiony?? masz za slabego proca i za malo ramu a grafika styknie bo sam mialem kiedys taka i w mafie gralem wlasnie na niej
Niestety niewyszedł tak dobrze jeśli w ogóle wyszedł "dobrze". Mafia mimo juz starszą gierką jest to dalej żadna gra u mniejej nie pokona. Ani kiepściutki ojcic Chrzestny ani San Andreas(przez niektórych uważane jest za najlepszą gręnejmanek pisze:Teraz podobna gra to Ojciec Chrzestny i ciekaw jestem czy tez tak dobrze wyszedl?
Heh miałem tak samo na piracie to kolesia zrzucili z urwiska a na oryginale miałem jak jade na lotnisko. Jest to jedyna taka misa. jeśłi chodzi o liniowość to w MAfii są misje któe masz wykonać i nieważne jaki msposobem mało ale jest. Pozatym w takij grze to nieprzeszkadza ;]Termez pisze:A wiecie ze mafia wcale nie jest linowa. jest jedna misja. gdzie gonimy(nie pamietam kogo) ale jedziemy na lotnisko (2 raz) i on wsiada w samolot i my strzelamy w silniki samolotu. Pamietacie tą misje? Ja pożyczyłem grę koledze i on nie miał tej misji!!! Ten kolo co uciekał jechał dalej ,daleko po za miastem. Aż dojechał do urwiska i tam potem był filmik jak tommy spycha jego razem z samochodem z urwiska. 9!! razy gre przeszedłem i ani razu nie miałem tej misji. Za pierwszym razem jak mi kolega opawiadał to mysłałem że padne ze śmiechu bo to przeciez niemożliwe. Ale jak przechodził drugi to zrobił pause i mnie zawołał. Przyszedłem i nie mogłem uwierzyć ze miał racje. Jedno mnie zastanawia od czego to zalezy??;/