[Opinia] Czy powiniem być Hitman 5?

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

Czy według ciebie powinien być Hitamn 5?

Tak
22
81%
Nie
2
7%
Nie lubię Hitmana więc mi to obojętne
3
11%

Liczba głosów : 27
<<

Altair

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Altair » 13 wrz 2006, 20:27

[Opinia] Czy powiniem być Hitman 5?

Według mnie powinen. W 4-ce wciąż brakowało paru elementów (wg. mnie) i jeśli wyszła by 5-tka myślę że była by niemal doskonała.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2008, 22:39 przez Altair, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

MajorQ

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: MajorQ » 13 wrz 2006, 20:45

Re: [Opinia] Czy powiniem być Hitman 5?

Skoro fabuła nie została zakończona to pewnie że chciałoby się jeszcze raz wcielić w agenta 47 :]
<<

Ramiro Cruz

Post autor: Ramiro Cruz » 13 wrz 2006, 21:21

Jeśli gra miała by wyjśc tak dobra jak 4 to na pewno!!!
<<

trinyty23

Średnio zaawansowany

Post autor: trinyty23 » 13 wrz 2006, 22:23

no z zakonczenia 4 nic nie wynika na to by 5 miałaby się nie ukazać a co zatym idzie każdy z fanów jest przekonany ze jest to realne miejmy nadzieję ze producenci tez beda tego zdania co gracze i zaniedługo wcielimy się znowu w agenta 47:)
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 5 lip 2007, 18:47

Czytałem, że długie serie gier (Prince of Persia, Tomb Raider oraz Hitman) będą kontynuowane - w przypadku dwóch pierwszych grach wiadome jest, że zobaczymy kolejne części, miejmy nadzieje, że będzie również będzie Hitman 5 i przyniesie kolejne rewolucyjne pomysły - tak jak to zrobiła Krawa Forsa...
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

damiaen

Post autor: damiaen » 6 lip 2007, 16:33

No nie powiem. Nowy Hitman by sie przydał. W ostatniej misji w Blood Money trzeba było wiecej szczęścia niz rozumu, ale przejść się dało i misja ciekawe ale samo outro nie bardzo - wiadomo ze nastepna część bedzie na bank. Póki co niedługo film :D
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Post autor: MATchlesS » 6 wrz 2007, 12:30

Może niedługo będzie wiadomo coś więcej:
Twórcy serii Hitman z duńskiego studia IO Interactive obecnie kończą prace nad Kane and Lynch: Dead Men, jednak już przygotowują się do kolejnego projektu. Udowodnili to podpisując umowę z firmą NaturalMotion, odpowiedzialną między innymi za silnik graficzny Euphoria. Dzięki nabytej licencji w swoim jeszcze nieujawnionym tytule wykorzystają najnowsze dzieło oksfordzkiego studia, oprogramowanie Morpheme.

Dzięki niemu animatorzy będą mogli oglądać efekty swojej pracy bezpośrednio w grze oraz dowolnie je modyfikować, w czasie rzeczywistym przyglądając się wprowadzonym zmianom. Narzędzie przystosowane jest do tego, by wykorzystać je z silnikiem graficznym Euphoria, nie poinformowano jednak, czy na niego również IO Interactive wykupiło licencję.

Możemy więc spodziewać się, że w ciągu najbliższych miesięcy zostanie opublikowane oświadczenie, w którym twórcy Kane and Lynch poinformują o swoim następnym dziele. Czy będzie to kolejny Hitman czy też zupełnie nowy projekt? Czas pokaże.
Cóż - na razie tylko jest nadzieja, ale wydaję mi się, że twórcy nie zrezygnują z kolejnych przygód Pana 47.
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 6 wrz 2007, 15:45

Fajnie jakby zroblili wspomnienia agenta 47 najciekawsze, najtrudniejsze, najłatwiejsze misje i takie tam może agent za młodych lat jak się dopiero rozkręcał w tym biznesie.... a na koniec całe jego życie przeskakuje nam przed oczami i na koniec pamiętny obrazek jak hitman leży w trumnie i ave maria:)
Obrazek
<<

mad_prince

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: mad_prince » 6 wrz 2007, 15:55

moja przygoda z Hitmanem zakończyła się na częsci I i oblukaniu częsciu II u kumpla :), więc ciężko mi się odnieść bezpośredni do tej gry, ale z doświadczenia i obserwacji powiem wam, że skoro poprzednie części tak wam przypadły do gustu, to lepiej żeby następne nie wychodziły, a hitman odszedł w chwale, a nie jako niesmaczny, odgrzawany kotlet. Gracias :)

Kod: Zaznacz cały

<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
"ignorancja częściej jest przyczyną pewności siebie niż wiedza" - Darwin
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Post autor: MATchlesS » 6 wrz 2007, 18:25

stachu pisze:Fajnie jakby zroblili wspomnienia agenta 47
Takie coś już było w trzeciej części - według mnie dalsza retrospekcja w serii jest niepotrzebna.
stachu pisze:najłatwiejsze misje
Co to byłoby za wyzwanie :zdziwko:
Najciekawsze i najtrudniejsze owszem, ale czemu najłatwiejsze... :?:
stachu pisze:a na koniec całe jego życie przeskakuje nam przed oczami i na koniec pamiętny obrazek jak hitman leży w trumnie i ave maria:)
Nie no... ja chcę przynajmniej 10 części :] . He - Hitman dziadek - tylko ze snajperki zabija, bo chodzić już nie może.
mad_prince pisze:skoro poprzednie części tak wam przypadły do gustu, to lepiej żeby następne nie wychodziły, a hitman odszedł w chwale, a nie jako niesmaczny, odgrzawany kotlet.
Ostatnio taka właśnie moda panuje - przykład Splintel Cella (czytaj: Double Agent).
Najgorzej, tak jak wspomniałem, jeśli znów dadzą zlepek starych i nowych misji. Wtedy będzie można uznać cytat mad_prince o odgrzewanym kotlecie.
Ja, wierny fan serii, już nie mogę się doczekać kolejnej części.
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2007, 19:05 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

jack ryan

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: jack ryan » 7 wrz 2007, 15:40

Mimo iż za Hitmanem nie przepadam to ciekawe jakby wyglądała gra w której Agent o kodzie 47 polował na Sama Fisher'a ? :evil: :super:
<<

Altair

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Altair » 24 lip 2008, 22:37

Odświeżę temat, trochę czasu minęło, jakieś nowe wieści się powoli pojawiają - czas na powrót do tematu.
jack ryan, to by było jak polowanie Wilka na Zająca, albo Kojota na Strusia Pędziwiatra - z jednej strony wiadomo kto wygra a z drugiej wynik jest zawsze ciekawy.
<<

juzefone

Post autor: juzefone » 31 lip 2008, 15:08

jack ryan pisze:Mimo iż za Hitmanem nie przepadam to ciekawe jakby wyglądała gra w której Agent o kodzie 47 polował na Sama Fisher'a ? :evil: :super:
przyznam ,że chciałbym to zobaczyć:D