[Opinia] Czy powiniem być Hitman 5?
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Re: [Opinia] Czy powiniem być Hitman 5?
Skoro fabuła nie została zakończona to pewnie że chciałoby się jeszcze raz wcielić w agenta 47
Jeśli gra miała by wyjśc tak dobra jak 4 to na pewno!!!
no z zakonczenia 4 nic nie wynika na to by 5 miałaby się nie ukazać a co zatym idzie każdy z fanów jest przekonany ze jest to realne miejmy nadzieję ze producenci tez beda tego zdania co gracze i zaniedługo wcielimy się znowu w agenta 47:)
Czytałem, że długie serie gier (Prince of Persia, Tomb Raider oraz Hitman) będą kontynuowane - w przypadku dwóch pierwszych grach wiadome jest, że zobaczymy kolejne części, miejmy nadzieje, że będzie również będzie Hitman 5 i przyniesie kolejne rewolucyjne pomysły - tak jak to zrobiła Krawa Forsa...
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
No nie powiem. Nowy Hitman by sie przydał. W ostatniej misji w Blood Money trzeba było wiecej szczęścia niz rozumu, ale przejść się dało i misja ciekawe ale samo outro nie bardzo - wiadomo ze nastepna część bedzie na bank. Póki co niedługo film
Może niedługo będzie wiadomo coś więcej:
Cóż - na razie tylko jest nadzieja, ale wydaję mi się, że twórcy nie zrezygnują z kolejnych przygód Pana 47.Twórcy serii Hitman z duńskiego studia IO Interactive obecnie kończą prace nad Kane and Lynch: Dead Men, jednak już przygotowują się do kolejnego projektu. Udowodnili to podpisując umowę z firmą NaturalMotion, odpowiedzialną między innymi za silnik graficzny Euphoria. Dzięki nabytej licencji w swoim jeszcze nieujawnionym tytule wykorzystają najnowsze dzieło oksfordzkiego studia, oprogramowanie Morpheme.
Dzięki niemu animatorzy będą mogli oglądać efekty swojej pracy bezpośrednio w grze oraz dowolnie je modyfikować, w czasie rzeczywistym przyglądając się wprowadzonym zmianom. Narzędzie przystosowane jest do tego, by wykorzystać je z silnikiem graficznym Euphoria, nie poinformowano jednak, czy na niego również IO Interactive wykupiło licencję.
Możemy więc spodziewać się, że w ciągu najbliższych miesięcy zostanie opublikowane oświadczenie, w którym twórcy Kane and Lynch poinformują o swoim następnym dziele. Czy będzie to kolejny Hitman czy też zupełnie nowy projekt? Czas pokaże.
Fajnie jakby zroblili wspomnienia agenta 47 najciekawsze, najtrudniejsze, najłatwiejsze misje i takie tam może agent za młodych lat jak się dopiero rozkręcał w tym biznesie.... a na koniec całe jego życie przeskakuje nam przed oczami i na koniec pamiętny obrazek jak hitman leży w trumnie i ave maria:)
moja przygoda z Hitmanem zakończyła się na częsci I i oblukaniu częsciu II u kumpla , więc ciężko mi się odnieść bezpośredni do tej gry, ale z doświadczenia i obserwacji powiem wam, że skoro poprzednie części tak wam przypadły do gustu, to lepiej żeby następne nie wychodziły, a hitman odszedł w chwale, a nie jako niesmaczny, odgrzawany kotlet. Gracias
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Takie coś już było w trzeciej części - według mnie dalsza retrospekcja w serii jest niepotrzebna.stachu pisze:Fajnie jakby zroblili wspomnienia agenta 47
Co to byłoby za wyzwaniestachu pisze:najłatwiejsze misje
Najciekawsze i najtrudniejsze owszem, ale czemu najłatwiejsze...
Nie no... ja chcę przynajmniej 10 części . He - Hitman dziadek - tylko ze snajperki zabija, bo chodzić już nie może.stachu pisze:a na koniec całe jego życie przeskakuje nam przed oczami i na koniec pamiętny obrazek jak hitman leży w trumnie i ave maria:)
Ostatnio taka właśnie moda panuje - przykład Splintel Cella (czytaj: Double Agent).mad_prince pisze:skoro poprzednie części tak wam przypadły do gustu, to lepiej żeby następne nie wychodziły, a hitman odszedł w chwale, a nie jako niesmaczny, odgrzawany kotlet.
Najgorzej, tak jak wspomniałem, jeśli znów dadzą zlepek starych i nowych misji. Wtedy będzie można uznać cytat mad_prince o odgrzewanym kotlecie.
Ja, wierny fan serii, już nie mogę się doczekać kolejnej części.
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2007, 19:05 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
Mimo iż za Hitmanem nie przepadam to ciekawe jakby wyglądała gra w której Agent o kodzie 47 polował na Sama Fisher'a ?
Odświeżę temat, trochę czasu minęło, jakieś nowe wieści się powoli pojawiają - czas na powrót do tematu.
jack ryan, to by było jak polowanie Wilka na Zająca, albo Kojota na Strusia Pędziwiatra - z jednej strony wiadomo kto wygra a z drugiej wynik jest zawsze ciekawy.
jack ryan, to by było jak polowanie Wilka na Zająca, albo Kojota na Strusia Pędziwiatra - z jednej strony wiadomo kto wygra a z drugiej wynik jest zawsze ciekawy.
przyznam ,że chciałbym to zobaczyć:Djack ryan pisze:Mimo iż za Hitmanem nie przepadam to ciekawe jakby wyglądała gra w której Agent o kodzie 47 polował na Sama Fisher'a ?