[Opinia] Seria Call of Duty
Według mnie jest ona bardzo fajna.
//Zmieniony przez MATchlesS
Pisać uzasadnienia - posty bez niego będą kasowane (kilka już usunąłem).
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Tutaj jak najbardziej zgodzę się.Iwan pisze:Warto również wspomnieć o dosyć dobrej optymalizacji silników graficznych gier (zwłaszcza 4).
Całkiem, możliwe, bo Zachajew nie dobił go, tak jak Gaza i innych, chociaż był (z tego co widziałem) mocno ranny. Trochę dziwne, że był w 1, 2 i 4, bo przecież to dobre 80 lat różnicy, zakładając, że akcja 4 dzieje się w bliskiej przyszłości.Czy według Was Kpt. Price przeżył pod koniec czwartej części
Według mnie zginął. Rzucił pistolet resztką sił i odszedł na łono Abrahama.MATchlesS pisze:Czy według Was Kpt. Price przeżył pod koniec czwartej części
Ha! Chciałbyś mieć ponad 100 lat i jeszcze Ruskim do rzyci nakopać! On miał zdrowie. Pewnie nie palił fajek, bo piwo palił (rozmowa podczas odprawy podczas jednej z ostatnich misji). Ale widać jedna kula go wykończyła, bo i tak był stary.Iwan pisze:Według mnie zginął.
Kpt. Price jest niezniszczalny. Dostał już kilka tysięcy headshotów, a pod nogi pełno granatów. W żadnej serii nie da się go zabić, nawet jeśli czołg przejechałby go. Tak więc moim zdaniem przeżył. Rewelacyjna postać.bartekmp pisze:Ale widać jedna kula go wykończyła, bo i tak był stary.