Chciałbym kupić komputer

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.

<<

Radekpl

Post autor: Radekpl » 2 paź 2006, 19:38

Chciałbym kupić komputer

Chciałbym kupić komputer od 2500 do 3000zł jaki byście mi polecili Miałby służyć do gier

Proszę o link do strony
Ostatnio zmieniony 21 paź 2006, 12:46 przez Radekpl, łącznie zmieniany 8 razy.

<<

Lucas McFly

Awatar użytkownika

VIP

Post autor: Lucas McFly » 2 paź 2006, 20:36

Re: Chciałbym kupić komputer

Sprzedaj i kup nowy - to najlepsze wyjscie i chyba jedyne, AGP, DDRy itp - teraz epoka DDR2, PCI-E itp.
<<

roma

Post autor: roma » 2 paź 2006, 21:10

typie sprzedaj nie opłaca się kupować,lepiej kupić kompa już na nowych częściach niż dokupywać do starych
<<

miron72

Średnio zaawansowany

Post autor: miron72 » 3 paź 2006, 12:45

Miałem mocniejszy dużo na socket A i poszedł....w diabły.Kupiłem AM2.Dokład nie był taki duży ale miałem naprawdę mocny zestaw i dobrze pozedł.Nie ma co wskrzeszać staroci na siłę.Dobry to jest stary Mercedes nie komputer.Smutne to ale szykuj kasę i wymieniaj.Do tego co byś nie dołożył to wyjdzie drogo i...bezcelowo ,a szybkości dużej nie uzyskasz.Opędzluj to póki jest jeszcze możliwy amator.Ja z Commodore 64(nie bit hihi) zwlekałem,poszedł do szafy w zapomnienie i niedawno go psy koło śmietnika obsikały haha.
<<

krzyhoo9

Post autor: krzyhoo9 » 3 paź 2006, 21:23

Mam identycznego kompa tyle, że mam inną płytę główną i DDRRam 400. Mi to wystarcza bo w sumie i tak używam go tylko do internetu i słychania muzyki ale na twoim miejscu kupił bym sobie całego nowego. Ta maszyna jest warta ok 700 zł z monitorem :kwasny:
<<

milosz28

Awatar użytkownika

Średnio zaawansowany

Post autor: milosz28 » 3 paź 2006, 23:31

jeśli chciałbyś dołożyć, to zalecam 512/1024 MB RAM-u i wymianę karty graficznej... na jakiś czas wystarczy to jeszcze na wiele gier.
THANKS FOR THE INFO!

nie lej wody o wszystkim i niczym - lepiej pisz zwięźle i na temat. Staraj się również szanować wymogi założyciela tematu i odpowiednio do nich zastosować.