Equlizer w winampie
Czy ktos może podac mi jakies porzadne ustawienia korektora, na których beda dobrze brzmiały gitarki ( słucham metalu)?
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
ale Winamp jest lepszy od WMPPiki pisze:Moim zdaniem lepsza jakość dźwięku jest w Windows Media Player. Jakoś w Winampie nigdy nie udało mi się ustawić zadowalająco dobrze ustawień equalizera...
Są gusta i guściki. Tak się ogólnie przyjęło, że Winamp jest lepszy, ale są jeszcze takie łosie, co używają WMP i GG. Takim łosiem jestem ja. Nie wiem, co chcecie od WMP, myślę, że niewielu z Was potrafiło by porządnie uargumentować wyższość Winampa nad Windows Media Player.roma pisze:Winamp jest lepszy od WMP
załaduj ustawienia winampa o nazwie ROCK!! ja zawsze tylko tych używałem, a też słucham metalu ale tak naprawde, to teraz mam włączone ustawienia na karcie dźwiękowej i nigdzie indziej już nie musze ustawiać equalizera... polecam tą metodeciacho00 pisze:Czy ktos może podac mi jakies porzadne ustawienia korektora, na których beda dobrze brzmiały gitarki ( słucham metalu)?
jak chcesz wyostrzyć gitarki to użyj pilnikaciacho00 pisze:ja chciałbym bardziej "wyostrzyc" gitarki