Jak zachować Ratio po formacie.
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Jak w temacie. Czy jest może jakiś plik odpowiedzialny za zapis statusu ratio? Używam Azureusa.
Re: Jak zachować Ratio po formacie.
Przeczesz ratio zachowuje ci sie na stronie z Torentami... a to uplądujesz możesz jedynie zachować i wtedy podreperować se ratio
Chyba coś tu jest nie tak. Jak by sie zapisywało na stronie z torrentami to po formacie miał bym je nadal. (Znaczy taką samą wielkość)kermit04 pisze:Przeczesz ratio zachowuje ci sie na stronie z Torentami...
A tego nie rozumiem. Jak zwiększyć Ratio to wiem. Chodzi mi tylko żeby np: przed formatem skopiować sobie pewien pliczek i wkleić go po farmacie i mieć poprzednią wartość ratio.kermit04 pisze:a to uplądujesz możesz jedynie zachować i wtedy podreperować se ratio
Nie wime czy to jakiś pliczek czy jak to się zapisuje, ale w każdym bądź razie wątpię żeby to było na stronie torrentów. Wątpię nie znaczy że tam go nie ma!
Chdziło mi o to żę ratio masz w Koncie na stronie...i czy będziesz zalogowany czy nie nic nie powinno sie stać
kermit04, ratio to stosunek GB ściągniętych do wysłanych. I jest ono w programie P2P (nie każdym) ja mam Azureusa.
Mat wiem co to jest ratio.... ale gdy ściągasz ze strony z Ratio to Ta właśnie strona ma wbudowane ratio i nie musisz mieć azerusa by co ratio naliczało... bo to z czego ściągasz jest mało warzne
To jeszcze drugie pytanie. Czy wartość ratio pokazywana w programie jest pobierana ze strony? Czy program sam sobie tak pokazuje. Bo nie wiem czemu jeśli jest zapisane na strone to po formacie ratio sie kasuje.