Re: [Dyskusja] Polski HIP-HOP

Rozmowy o każdej muzyce przy muzyce.
To jest to samo coVerba
A widać że większość głosujących ludzi to dziewczyny, a dziemczyny to lubią. A dlaczego w H-H to już jest dla mnie zdziwienie...shit
Mat pisze:Sisters
A gowno mnie obchodzi, ze dostali. Takie programy sa komercyjne, wystepuja tam zalosne i komercyjne zespoly, ktorym nie zalezy na dobrym HH, a na zbiciu kasy i piskach nastolatek (oczywiscie mowie tu o HH). Verba? Scierwo. Jeden Osiem L? Scierwo. Oni maja tyle zwiazanego z Hip-hopem co pani Krystyna z gazowni z Heavy-metalemW takim razie powiedzcie mi czemu ten shit dostał super jedynke w kategorii płyta HH??
powiedzcie mi czemu
Jak to ładnie wyglądaA gowno mnie obchodzi
Hmmm, [cenzura] może nie...ale w innym rodzaju muzyki są może lepsi...Wizard pisze:Verba? Scierwo. Jeden Osiem L? Scierwo
RespektWizard pisze:A gowno mnie obchodzi, ze dostali. Takie programy sa komercyjne, wystepuja tam zalosne i komercyjne zespoly, ktorym nie zalezy na dobrym HH, a na zbiciu kasy i piskach nastolatek (oczywiscie mowie tu o HH). Verba? Scierwo. Jeden Osiem L? Scierwo. Oni maja tyle zwiazanego z Hip-hopem co pani Krystyna z gazowni z Heavy-metalem.
matimdc pisze:no naprawde Verba czy jeden osiem l to same komercyjne zespolu jak wsuchasz sie w ich piosenki to wszystkie sa takie same "nazekaja ze ich laska rzucila alebo ze kochaja jakas"
matimdc pisze:Chudy lukasz i jego kumpel spiewaja jak by mieli kolek w d**** to ma byc HH
No tu sie zgadzam.matimdc pisze:niewiem jak mozne sluchac tych balwanow co graja na pianinie
Fakt spiewają. Ale to nie problem. Tak samo z Verbą.Po 1. A paktofonika, kaliber nie śpiewają o zyciu, o prawdziwej codzienności, o zyciowych problemach ?
Też tak uważałem, ale czemu wygrali Super Jedynke w kategori płyta HHYakoob pisze:Po 2. Jak już pisałem w poprzednich dawniejszych postach, Verba już nie gra HH tylko pop, oczywiście czasami porzbmiewają akcenty HH ale coraz bardziej zbliżają się do muzyki Pop.
matimdc pisze:Wytlumacz mi dlaczego w wywiadach Verba mowi ze jest zespolem HH
Te zespoły to komercja. Robią taką muzę bo tylko ona ma się szanse sprzedać dzięki tysiącą 13-tolatekYakoob pisze:Po 3. Jeśli nie wiesz co to jest komercja [ i nie patrz do wikipedii] to się nie wypowiadaj. Tak na przyszłość.
i chyba na skutek twoich postow bo ja nie pisze glupot tak jak tyYakoob pisze:matimdc, ty chyba naprawdę chcesz, aby liczba forumowiczow zmniejszała się wskutek zabicia śmiechem czytając twoje posty.
Pieszesz ze Verba to pop to dlaczego jak juz Ci piesz chyba z trzeci raz w wywiadach twierdza ze sa HH i jeszcze ta super jedynak tez za niby HHMat pisze:ale czemu wygrali Super Jedynke w kategori płyta HH
Nie chodzi tu o głupie posty, niepotrzebnie się denerwujesz a najeżdzasz na każdego kto się z tobą zgadza. Chodzi o własne zdanie, próbójesz mi wmówić że Verba to komercja, ja twierdzę inaczej, nie musisz najeżdzać na kogoś kto się z toba nie zgadza....matimdc pisze:bo ja nie pisze glupot tak jak ty
Tak zgodzę się z tym, ale mówili tak wtedy gdy wydali pierwszą płytę 21 marca, wtedy mówili, że grają HH, teraz po wydaniu drugiej i trzeciej płyty 21 listopada i najlepsze przeboje, przerzucili się na Pop.matimdc pisze:Pieszesz ze Verba to pop to dlaczego jak juz Ci piesz chyba z trzeci raz w wywiadach twierdza ze sa HH
Wygrali bo się podobali, to chyba jasne...Mat pisze:eż tak uważałem, ale czemu wygrali Super Jedynke w kategori płyta HH
Z kolei ty daj MI spokój, uczepileś się mnie jak rzep do psiego ogona, gdzie czegoś nie napiszę to "Yakoob co ty ku**a piszesz?!"...matimdc pisze: Daj juz spokój
Nie znam nikogo, kto uznalby swoje posty za glupie.matimdc pisze: itp a ja tak nieuwazam
Tez tak uwazam ale nie zmienie zdania ze sa beznadziejni w tym co robia i to wszytko jest komercjaYakoob pisze:Po za tym, temat czy verba robi komerche zacząl mnie już nudzić, zostawmy to w spokoju, bo to dąży do bezcelu...
Niestety, muszę się zgodzić, ale czy nie mozna normalnie podyskutować o swoich gustach bez narzucania komuś czegoś. Oczywiście, że tak, na tym to polega i tego mamy się trzymać...stand_up pisze:każdy lubi to co lubi nie wolno mu się wpierdzielac. Jego kwestia co słucha.