Seria worms w 3D

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

Czy podoba się wam zmiana Wormsów z 2D na 3D?

Tak
4
44%
Nie
5
56%
Nie mam zdania....
0
Brak głosów

Liczba głosów : 9
<<

Gawron

Post autor: Gawron » 12 lis 2006, 19:41

Seria worms w 3D

Witam ! Niektórzym się podoba, niektórym nie a wy.... ? Czy podoba się wam zmiana Wormsów z 2D na 3D? Prosze o wyjaśnienia dlaczego tak a nie siak. Mi sie podoba, bo gra nie jest taka...liniowa. Są różne fajne misje, ma zaczatki malutkie przygodowki

<<

keubea

Post autor: keubea » 12 lis 2006, 20:37

Re: Seria worms w 3D

Mi sie nie podobają Wormsy3D bo odchodzą od prostoty tej gry. Gra jest lekko zakręcona ale nie mówię że jest zła. Bardziej podobają mi się Wormsy w "formie" 2D bo po prostu do 2D jestem przyzwyczajony i gra mi się lepiej
<<

MajorQ

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: MajorQ » 12 lis 2006, 21:11

Worms 3D jeszcze dawały radę, może dlatego że niektózy szybko zaakceptowali przemiany i byli do serii przywiązani. Worms Forts to porażka na całej linii, pomysł z budowaniem może i dobry ale badziewnie rozwiązany, poza tym wiało nudą. Worms 4 poza nieco większą dawką humoru, któego w Forts brakowało, także rozczarowało. Więc podsumowując, zmainę Worms z 2D na 3D oceniam in minus. Mogli albo dopieścić Worms 3D do perfekcji albo skończyć na 2D.
<<

Gawron

Post autor: Gawron » 12 lis 2006, 21:18

No...ja do środy powienienem mieć Fortsy i 4 więc zobaczymy jescze....
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 5 lip 2007, 18:55

Przejście z 2D na 3D było kwestią czasu i nie dało się uniknąć. Najlepsze według mnie są obecnie najnowsze Worms'y - Totalna Rozwałka. Są one lepsze dla pojedynczego gracza, ale grając z kolegami przyjemniej się gra w dwuwymiarowe robaczki - głosuje na TAK.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''