Stary obóz w Gothic (1)
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
wiem że w 4 rozdziale zamkna stary obóz a ja jestem w 3. Chce sobie kupić cięzką zbroję strażnika moge to zrobić w 3 rozdziale, bo szukam kamieni ogniskujących i nie wiem czy oplaca mi się wracać jeśli nie mogę. I jeszcze jedno, w wewnętrznym pierścieniu jest Skorpion (to takie imie) i wiem że będę mógł od niego kupowac bronie w 1 i 5 rozdziale ale gdzie go znajdę
Ostatnio zmieniony 20 lis 2006, 17:03 przez drynda, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Stary obóz w Gothic (1)
W drodze do Nowego Obozu ( NO ) znajdziesz starą chate drwala . Jest tam Cavalor( nie pamiętam czy dobrze pisze ) i jak zamkną SO ( Stary Obóz ) to Skorpion bedzie stał przed jego chatą.drynda pisze:Skorpion (to takie imie) i wiem że będę mógł od niego kupowac bronie w 1 i 5 rozdziale ale gdzie go znajdę
Jeśli jesteś w 3 rozdziale to raczej możesz jeszcze wrócic...drynda pisze:wiem że w 4 rozdziale zamkna stary obóz a ja jestem w 3. Chce sobie kupić cięzką zbroję strażnika moge to zrobić w 3 rozdziale, bo szukam kamieni ogniskujących i nie wiem czy oplaca mi się wracać jeśli nie mogę
wiem że mogę ale chce kupić cięzką zbroję strażnika, ale w 3 rozdziale chyba się nie da.
kurde, dawno grałem w gothica... jeśli jednak dobrze pamiętam to jeszcze możesz zakupić tą zbroje.
Nie pamiętam już dobrze bo dawno grałem , ale SO zamkneli chyba po rozmowie z Xardas'em który ci powiedział , że masz iśc do Wolnej Kopalni. Więc zobacz może przed rozmową z Xardas'em.drynda pisze:wiem że mogę ale chce kupić cięzką zbroję strażnika, ale w 3 rozdziale chyba się nie da.
Zrób tak jak mówiłem wyżej albo zobacz po oddnalezieniu i oddaniu kamieni ogniskujących.
Wróciłem do Starego Obozu bo musiałem Manę zwięksyć, poszedłem do kowala ale mi powiedział że nie naleze do najlepszych czy jakoś tak. a jeśli póżniej zamkną obóz to chyba nie będę mógł kupić tej zbroi, moje pytanie brzmi:
-czy można kupić tą zbroje w 3 rozdziale?
-czy 4 rozdziale będę mógł ją kupić?
-czy można kupić tą zbroje w 3 rozdziale?
-czy 4 rozdziale będę mógł ją kupić?
Pamiętasz kiedy DOKŁADNIE zamykają SO ? Odrazu gdy się zacznie 4 rozdział czy dopiero po rozmowie z Xardas'em na temat Wolnej Kopalni ?
W ostatnim rozdziale możesz się dostać dzieki runie do Starego Obozu. Dowiesz się tam, że kowal jest zamknięty w celi. Jeśli go uwolnisz, to może zaoferuje ci on zbroję w nagrodę(mi nie zaoferował, może dlatego że byłem magiem). Wcześniej nie da się kupić tej zbroi.
A czy czasem ten kowal robił nam zbroję lepszą od "najcięższej zbroji Strażnika" ?Alkohol pisze:mi nie zaoferował, może dlatego że byłem magiem
Tak, on ulepsza zbroję, którą masz na sobie