PS2 czy XBOX ?

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
Osiagi PS2 i Xkloca sa porównywalne wiec nie ma mowy o lepszej grafice.adamino pisze:chcesz lepszą grafikę to bierz Xboxa
Chyba sobie jaja robisz! XBOX ma obsługiwać gry z XBOX360?! Chyba odwrotnie! XBOX360 obsługuje gry z XBOX-a, ale nie działa to już wstecznie!pchenski pisze:Jest w stanie pociągnąć gierki, które wychodzą na XBOX'a 360
Przeczytaj sobie artykuł z gazety XBOX, jest tam napisane, że większość gierek robionych pod XBOX'a 360 pójdzie pod XBOX'em lecz bez wyszczególnionych efektów graficznych.bartekmp pisze:Chyba sobie jaja robisz!
Dokładnie -> jak nie wiesz to nie pisz... dałem ci artykuł abyś sobie mógł przeczytać, nawet nie musisz kupować gazety, wystarczy pójść do dobrego sklepu z prasą i przeczytać kilka linijek... osobiście mam XBOX'a i gre z angli - mianowicie "Nba Live 06" na której opakowaniu jest napisane XBOX 360... gierka spokojnie mi chodzi. Jedynie jest lekka zacinka przy rozpoczęciu gry.bartekmp pisze:Jak nie wiesz, to nie pisz! Chyba cię gniecie! XBOX z grami na 360-tkę?? Hahahaha! Ty jesteś as! Jakbyś czytał coś w necie, to wszędzie widziałbyś, że gadasz bzdury!
Jak na razie ASEM to ty tutaj jesteś.bartekmp pisze:Hahahaha! Ty jesteś as!