Wypalarka okładek na płyty?
Kumpel .. że tak powiem Ględził coś o Cd/Dvd Romach które mają możliwość wypalania bezpośrednio czegoś na płytce. Wydaje mi się to nierealne ale z ciekawości pytam czy takie coś istnieje i jak się to nazywa.
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
Nieprawda, zależy od nagrywarki i oczywiście CENY, trzeba wiedzieć jaką kupić i która lepiej wypala płyty a która gorzej.Zygispan666 pisze:1 wypalaja tylko w odcieniach szaro-brazowych z bardzo kiepskim kontrastem
No fakt, ale powinno się to w najbliższym czasie zmienić, bo to niedawno wyszło na rynek.Zygispan666 pisze:2 drogie płyty!
Dokładnie IWAN.Na allegro można takie kupić,wiem bo mój kumpel ma Lightscribe sam będę kupował sobie taką nagrywrkęIwan pisze:Jak nie wiecie to nie piszcie! Ja mam nagrywarkę z Light Scribe i płyty wcale nie kosztują ani 20 ani 15zł tylko ok. 3zł za CD i 4 za DVD i to dobrych producentów (np. TDK)
Ponoć tym można bardzo łatwo płytę zniszczyć, poza tym jest to bardzo niewygodna metoda.Globus23 pisze:ariusz, a tak właściwie to nie lepiej robić nadruki z drukarki na płyty? Wychodzi o wiele taniej! Nie trzeba żadnych płyt tylko specjalny papier ( koło 20 zł za 5 sztuk chyba ) i najnormalniejszy na świecie tusz...
Nagrywarka http://www.proline.pl/shop.php?prodid=NEC+AD-7173A+O+SIwan pisze:Jak nie wiecie to nie piszcie! Ja mam nagrywarkę z Light Scribe i płyty wcale nie kosztują ani 20 ani 15zł tylko ok. 3zł za CD i 4 za DVD i to dobrych producentów (np. TDK)
3. Słaba "wytrzymałość" tego wypalonego obrazkaZygispan666 pisze:1 wypalaja tylko w odcieniach szaro-brazowych z bardzo kiepskim kontrastem
2 drogie płyty!