Jak oceniacię serie gry Splinter Cell

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Po tym poście trochę wody w Wiśle upłunęło i miałem przyjemność grać w całą pandorę i słowo podtrzymuję.jack ryan pisze:Mimo iż grałem tylko w jedynkę to po niej i wersjach demo następnych części jestem bardzo pozytywnie do tej gry nastawiony, pod względem grywalności równać się z ną może tylko inna wielka seria ubisoftu zgadnijcie jaka ? Mimo iż jest z innej bajki.
RIDDICK pisze:4 część to nie było to, co zawsze
Zapewniam Cię, że jakby pięć części było tylko o kryciu się w cieniu i zmieniana byłą tylko fabuła, seria Splinter Cell (kolejne części) nudziłaby się bardzo szybko - dobrze, że są zmiany, ale narazie są one słabo zrealizowane.RIDDICK pisze:czekam na 5 część, choć to już całkiem, co innego
Nie wiem stachu, czy to ironia, ale nie zgadzam się z niczym.stachu pisze:Gra jest do bani! Wg mnie jest nudna brzydka, słabo grywalna.....i trudna
Każdy ma swoje zdanie i może je wyrazić, ale mówienie, że seria Splinter Cell jest brzydka (Chaos Therory i Double Agent nadal są piękne, wcześniejsze trochę gorzej, ale trzymają poziom) to chyba absurd (chyba, że grałeś przy rozdzielczości 640 x 480).stachu pisze:brzydka
To akurat zaleta gry. Wiadomo - nie każdemu musi się podobać gra - nawet jeśli jest naprawdę świetna - ja na przykład nie lubię serii Myst, która jest uważana za najlepszą z gatunku gier przygodowych...stachu pisze:trudna