Counter-Strike 1.6 problem z uaktualnieniem
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Wczoraj kupiłem CS'a 1.6 ok wszytko ladnie idzie instalacja przebiega poprawnie, potem aktywacja gry przez keya. Problem pojawia sie w miejscu gdy chce włączyć gre, klikam 2 razy na ikonke i nic zamiast gry wyrzuca mnie do steama. Nie wiem co zrobić
Ostatnio zmieniony 6 gru 2006, 18:19 przez wraibel, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Counter-Strike 1.6 problem z uaktualnieniem
Zobacz w steamie czy Ci wykrywa gry jeżeli tak zwróć uwagę również na to czy są zaktualizowane.
Jeżeli masz 100% kliknij na interesującej Cię grze prawym przyciskiem myszy i wybierz "uruchom grę".
Jeżeli masz 100% kliknij na interesującej Cię grze prawym przyciskiem myszy i wybierz "uruchom grę".
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
No nie są a jak zrobic aktualizacje ?
sprecezyzuj temat, masz czas do jutra, inaczej ostrzeżenie + śmietnik
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Najpierw ustaw sobie steam`a na język polski (bedzie nam łatwiej sie dogadać)
File -> Settings -> Language -> Polish i zrestartuj steama
Następnie kliknij na grę RMB wybierz właściwości -> uaktualnienia.
Wydaje mi sie ze steam sie automatycznie sam aktualizuje wiec po prostu to kwestia czasu Mam nadzieje ze w jakis sposob udalo mi sie pomoc i niebawem byc może spotkamy sie gdzies na serwerku
EDIT://
wydaje mi sie ze jak masz CS:anthology (czy jakos tak) z CS:S to nie masz tam CS 1.6 i na odwrót.
File -> Settings -> Language -> Polish i zrestartuj steama
Następnie kliknij na grę RMB wybierz właściwości -> uaktualnienia.
Wydaje mi sie ze steam sie automatycznie sam aktualizuje wiec po prostu to kwestia czasu Mam nadzieje ze w jakis sposob udalo mi sie pomoc i niebawem byc może spotkamy sie gdzies na serwerku
EDIT://
wydaje mi sie ze jak masz CS:anthology (czy jakos tak) z CS:S to nie masz tam CS 1.6 i na odwrót.
Ostatnio zmieniony 6 gru 2006, 18:42 przez 88bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
Uruchamiaj gre ze steam'a nie z ikonki bo to tez czasem nie działa :PP