[posiadam] Tajne Akta Tunguska i Broken Sword 3
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Chciałbym umieścić tutaj spolszczenie do Broken Sword The Sleeping Draqon 120mb i Tajne Akta Tunguska tylko powiedzcie jak wrzucać duże pliki a co do tunguski to powiedzcie które pliki trzeba umieścić to również to zrobie
Re: [posiadam] Tajne Akta Tunguska i Broken Sword 3
co do Broken Sword... to większe pliki należy umieszczać na jakimś upload np. megaupload i dawać linki na forum. Poczekajmy aż ktoś mądrzejszy się wypowie
moglbys dac spolszczenie do Tajne Akta Tunguska . Byłbyś jedyną osobą która zamieściła tu te spolszczenie. Upload najlepiej na rapishare.com
Ok umieszcze tylko powiedzcie które pliki
Wydaje mi się, żę pliki odpowiedzialne za polski język to:
loca2.spr
loca.spr
i folder fonts.
do Tunguski
loca2.spr
loca.spr
i folder fonts.
do Tunguski
Ostatnio zmieniony 14 gru 2006, 17:20 przez silvver, łącznie zmieniany 1 raz.
http://rapidshare.com/files/7569315/Tunguska.rar.html Tutaj macie spolszczenie ale bez pliku loca.spr 300mb więc to ma tylko 105kb ale tamten plik też postaram się z uploadować narazie (chyba) to tylko napisy
mistrzujeszcze tylko dialogi i bedzię rewelka czekam z niecierpliwością na wrzut:)kolekcjoner pisze:http://rapidshare.com/files/7569315/Tunguska.rar.html Tutaj macie spolszczenie ale bez pliku loca.spr 300mb więc to ma tylko 105kb ale tamten plik też postaram się z uploadować narazie (chyba) to tylko napisy
jak dobrze rozejrzycie się po dziale Spolszczenia do gier, to zauważycie pewnie przyklejony temat [Mirror] Duże spolszczenia do gier. Dobrze by było, gdybyście linki do takich dużych spolszczeń wrzucali właśnie tam. A najlepiej, jakbyście się skontaktowali w tej sprawie z autorem tego tematu i jemu podali te linki.
THANKS FOR THE INFO!
nie lej wody o wszystkim i niczym - lepiej pisz zwięźle i na temat. Staraj się również szanować wymogi założyciela tematu i odpowiednio do nich zastosować.
nie lej wody o wszystkim i niczym - lepiej pisz zwięźle i na temat. Staraj się również szanować wymogi założyciela tematu i odpowiednio do nich zastosować.
kolekcjoner królu złoty czy mogłbys upnąc te pliczki mało zajmuja a przydały by się z góry dzięki za pomoć jestes wielki
Autorun
Autostart
ConfigTool
Errormsg
Settings
Autostart
Autostartem
Config
data2.spr
archives
autostart
configtool
readme
FSASSound.dll
binkw32.dll
granny2.dll
unicows.dll
Autorun
Autostart
ConfigTool
Errormsg
Settings
Autostart
Autostartem
Config
data2.spr
archives
autostart
configtool
readme
FSASSound.dll
binkw32.dll
granny2.dll
unicows.dll
dobrze juz m<font color=red><b>ó</b></font>wię tylko bez nerwów to są pliki z gry a nie z systemu po zainstalowaniu masz w folderze takie pliczki w polskiej wersji było by fajnie jakbys je wrzucił może w tedy zadziałały by texty bo z tego co wrzuciłes ostatnio to niestety ale texty nie działają stad moja mała proźba o powyzsze pliczki myslałam ze się zorientujesz że chodzi o pliki z grykolekcjoner pisze:Po co ci te pliki chcesz mi kompa schackować
[ Dodano: Pią 15 Gru, 2006 21:44 ]
Jeżeli nie otrzymam odpowiedzi od Administratora bądź moderatora do czego te pliki nie wrzucam ich
to co wrzuciłeś nic nie daje
uprzejmie proszę moderatora lub admina o potwierdzenie że sa to pliki z gry a nie z systemu aby kolega kolekcjoner mógł je upnąc "bezpiecznie " na siec z góry dziękuję za pomoc
wysłałem na Rapidshare pliki które były podane wyżej razem zajmuje około 300MB pliki należy rozpakować i wkleić do folderu z grą
PS: nie rozpakowywać plików Autostart i Autostartem gdyż wtedy nie uruchamia sie gra
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/7713904/Tunguska.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/7719814/Tunguska.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/7723998/Tunguska.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/7724352/Tunguska.part4.rar.html
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, 20:29 przez szyna100, łącznie zmieniany 1 raz.
A wiec ogłaszam co następuje lista plików która przysłał kolega szyna100 działa ale trzeba uważać które pliki się zamienia bo może być klops a mianowicie za chiny ludowe nie podmieniamy pliku o nazwie Autostart i Autostartem gdyz gra się nie odpali po zatym jeżeli chce ktoś mieć napis po polsku przy ładowaniu to polecam zamienić angielską bit mapę na polską w e wspomnianych plikach znajdują się napisy odpowiadające za start gry ale nie wiem jak to zmienić żeby było dobrze więc zostawmy to tak jak jest i będzie cacy
co do pozostałych plików zamieniać jak leci i na koniec powiem tylko jedno jesteś wielki bo działają napisy + dialogi i jestem bardzo zadowolona i takie małe pytanko z mojej strony czy masz może grę paradise?
co do pozostałych plików zamieniać jak leci i na koniec powiem tylko jedno jesteś wielki bo działają napisy + dialogi i jestem bardzo zadowolona i takie małe pytanko z mojej strony czy masz może grę paradise?
dalsza część postu została przeniesiona, ponieważ dotyczy nowego już tematu: [posiadam] spolszczenie do Paradise...trinyty23 pisze:czy masz może grę paradise?
WAżNE!! Archiwum nie zawiera pliku o nazwie autostartem, jest natomiast plik autostarter i jak podejrzewam o ten plik właśnie chodziło autorowi...
przypadkiem przeniosłem część postów, za co przepraszam, a poniżej zamieszczam ich treść:
DjJoz pisze:rozpakowalem i zamienilem wszystkie pliki oprócz plików Autostart i Autostartem
cos nie dziala
i pisze cos takiego:
.\ArchiveReader.cpp 114 / Jul 10 2006 18:01:57:
Unable to load video2.spr.
HELP ME?????? PLEASE??????
DjJoz pisze:sciagne patcha 1.02 i obykam
azusia pisze:i co działa??
DjJoz pisze:no nareszcie dziala
zainstalowalem update 1.02 international ,
a pozniej rozpakowalem do gry te pliki bez Autostart i Autostartem
i dziala
text i dialogi
Ostatnio zmieniony 18 gru 2006, 22:00 przez milosz28, łącznie zmieniany 2 razy.
THANKS FOR THE INFO!
Paradise PL
A może mógłbym wrzucić pliki z Paradise bo mam pełną polską wersje językową
Re: Paradise PL
to jak bys mógł wrzucić filmy bo one są po polsku to było by dobrzekolekcjoner pisze:A może mógłbym wrzucić pliki z Paradise bo mam pełną polską wersje językową
kolekcjoner pisze:A może mógłbym wrzucić pliki z Paradise bo mam pełną polską wersje językową
czy wy potrficie czytać?trinyty23 pisze:to jak bys mógł wrzucić filmy bo one są po polsku to było by dobrze
Jeśli chcecie pisać o spolszczeniu do gry Paradise, to kontynuujcie dyskusje w tamtym temacie...milosz28 pisze:dalsza część postu została przeniesiona, ponieważ dotyczy nowego już tematu: [posiadam] spolszczenie do Paradise
THANKS FOR THE INFO!
bardzo zly wybór !!!!!!!!!!!!!!!!!! zeby cos sciagnac tzeba miec tam zalorzone kontomaxpayne2 pisze:moglbys dac spolszczenie do Tajne Akta Tunguska . Byłbyś jedyną osobą która zamieściła tu te spolszczenie. Upload najlepiej na rapishare.com
za $$ oczywiscie albo czekac okolo 60 min !! na sciagniecie czego kolwiek !!!
a spolszczenie podzielne jest na 4 kawalki, wiec faja i czekamy
Ja bym na przyszlosc proponowal :
http://sendspace.com/ :
- max upload 300 MB !!
- bez czekania pobieramy odrazu
- free chyba ze chcemy osiagac super predkosci to wtedy $$
pozdrowionka... duze spolszczenia najlepiej na tym umieszczac
Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, 18:06 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak naprawde wystarczy podmienic 2 pliki loca2.spr i loca.spr oraz folder fonts.
Po podmianie tych plikow dziala wszystko dialogi + txt, w filmikach sa napisy(nie wiem jak w oryginale ma byc).
Jak komus nie dziala PL wersja po wgraniu wersji 1.02 to jest najprostszy sposob spolszczenia.
Po podmianie tych plikow dziala wszystko dialogi + txt, w filmikach sa napisy(nie wiem jak w oryginale ma byc).
Jak komus nie dziala PL wersja po wgraniu wersji 1.02 to jest najprostszy sposob spolszczenia.