[Opinia] Wilczy Szaniec
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
- Poprzednia
- 1
- 2
ludzie czytam te opinie i krew mnie zalewa jak wam może podobac sie taki szajs ani to ładne ani grywalne ja jestem jednym z tych co patrza na grywalnosc ale ta gra to istna porazka zwłaszcza to ze czolg mozna rozwalic kopniakiem
Re: [Opinia] Wilczy Szaniec
Właśnie to ostatnie mi się szczególnie podobało. Jak to określił recenzent z CD-A - symulator Chucka Norrisa.
No i jeszcze jedna rzecz. Nie lubię, po prostu NIE ZNOSZĘ strzelać do psów. To, że można je obłaskawić kiełbaską, uważam za plus tej gry. Chociaż w pierwszej chwili budzi to śmiech.
No i jeszcze jedna rzecz. Nie lubię, po prostu NIE ZNOSZĘ strzelać do psów. To, że można je obłaskawić kiełbaską, uważam za plus tej gry. Chociaż w pierwszej chwili budzi to śmiech.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Nie mam tego CDA, czy mógłby ktoś zamieścić przedruk tej recenzji, albo chociaż skana??
Ja mogę. Ale nie teraz, bo nie mam czasu
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Będe bardzo wdźięczny Joachimie.
Recenzja Wilczego Szańca, 2xJPG w archiwum ZIP.
Dziękuję, o to mi chodziło.
Mógłby ktos zreuploadowac recenzje bo zastanawiam się nad kupnem,
Windows XP=300ZŁPakiet Ofice=200ZŁ
Zdziwienie policji ze masz oryginalne oprogramowanie=Bezcenne
2x2,4ghz 4x1GB ram GeForce 8800GTS 320 MB
Ty się nie zastanawiaj, tylko kupuj. W żadnej innej grze nie uświadczysz zmieniających się w tak zawrotnym tempie efektów pogodowych, nie rozwalisz czołgu czterema kopniakami i nie trzymasz w plecaku z bronią kiełbasy...
<font color=red><b>w ogóle</b></font> czytając te posty od początku nie lada się uśmiałem, przypomnieliście mi tą grę. Te kultowe 4 kopniaki:], ta wspaniała muzyka i ta orginalna grafika:)
Nie no ale tak na wpół poważnie to warto wydać to 10żł a ile przy tym zabawy i śmiechu jest, aż mięśnie brzucha bolą. <font color=red><b>w ogóle</b></font> pomyślcie po co w tej grze bazooka jak można z buta czołgowi dać i po sprawie. Jak by tak naprawdę było to 4 ludzi na wojnie raz z kopa w czołg i po sprawie:) he he
Mi osobiście gierka się podoba, z grafiką nie należy przesadzać 8/10 wątpię w czasach CoD2??
Ale grafa orginalna.
Nie no ale tak na wpół poważnie to warto wydać to 10żł a ile przy tym zabawy i śmiechu jest, aż mięśnie brzucha bolą. <font color=red><b>w ogóle</b></font> pomyślcie po co w tej grze bazooka jak można z buta czołgowi dać i po sprawie. Jak by tak naprawdę było to 4 ludzi na wojnie raz z kopa w czołg i po sprawie:) he he
Mi osobiście gierka się podoba, z grafiką nie należy przesadzać 8/10 wątpię w czasach CoD2??
Ale grafa orginalna.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% - wklej to do opisu.
Tylko nie moge tego spotkac u siebie na Podkarpaciu nawet na piratrach nie mozna bardzo trudna o ta gre
Windows XP=300ZŁPakiet Ofice=200ZŁ
Kod: Zaznacz cały
http://www.allegro.pl
EDIT:
http://www.allegro.pl/item410960052_wilczy_szaniec_1xcd_symulator_chucka_norrisa_.html
EDIT: Jest jeszcze więcej rezultatów.
http://www.allegro.pl/search.php?string=wilczy+szaniec&category=9
Ostatnio zmieniony 6 sie 2008, 10:08 przez Delacroix, łącznie zmieniany 2 razy.