Ulubiona postać w Grand Theft Auto San Andreas
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Re: Ulubiona postać w Grand Theft Auto San Andreas
A napisz może dlaczego ten Cesar? Regulamin forum nakazuje uzasadnić opinie.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
W ogóle co to za temat?? Lepiej byś zrobił wstawiając po prostu ankietę.
Moja ulubiona postać to Catalina:D ma temperamencik i umie wychodzić z tarapatów
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, 13:58 przez Chappy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dla mnie najlepszy był O.G. Loc. Chyba najśmieszniejsza postać w grze. Filmiki w grze z jego udziałem były znacznie lepsze od pozostałych. Niezły był też Ryder.
P.S: Tak w ogóle to coś ostatnio znowu się głośno wokół GTA:SA zrobiło. Czyżbym miał w co grać w święta?
Albo chodziło o Catalinę, albo pomyliły Ci się gry...Chappy pisze:Catarina
P.S: Tak w ogóle to coś ostatnio znowu się głośno wokół GTA:SA zrobiło. Czyżbym miał w co grać w święta?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, 11:20 przez Piki, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja najbardziej polubiłem tego grubego...BIG L ?? czy jak to było, nie pamiętam. Chodzi o tego co na koncu sie z nim walczyło. A lubie go bo jest twady, idzie jak terminator i nawala z UZI...to jest git
Blisko - Big Smokejakub1991 pisze:BIG L
Opróćz głównego bohatera, najbardziej polubiłem Tenpenny'ego - zachowanie odpowiednie dla skorumpowanego gliniarza, poza tym głosu uzyczył mu Samuel L. Jackson.
Jak dla mnie to Sweet.
Koleś zawsze jest na luzie wie jak gadać z ludźmi, a po zatym od początku gry już mi sie podobał
Koleś zawsze jest na luzie wie jak gadać z ludźmi, a po zatym od początku gry już mi sie podobał
W GTA SA gram do tej pory i przechodzę po raz N-ty tą jedną z najleprzych gier, a postacie troche ich mam:
Carl Johnson (CJ)
Lance "Ryder" Wilson - Ciągle jara zioło Przy każdej okazji krytykuje zdolności CJ’a za kierownicą.
Jeffery "OG Loc" Martin - Pracuje w Burger Shoot’cie w Los Santos . Myśli że jest prawdziwym gangsterem
Oficer Frank Tenpenny - Jeden z dwójki nieuczciwych policjantów.
Oficer Eddie Pulaski - Polski policjant Jest jak „pies” Tenpenny’iego
Catalina - Postać znana z GTA III. Jest kuzynką Cesara i Bossem Colubian Cartel. Jest troche niezrównoważona psychicznie Myśli, że Carl jest jej chłopakiem i wszystkiego się czepia jak jażda BABA
Carl Johnson (CJ)
Lance "Ryder" Wilson - Ciągle jara zioło Przy każdej okazji krytykuje zdolności CJ’a za kierownicą.
Jeffery "OG Loc" Martin - Pracuje w Burger Shoot’cie w Los Santos . Myśli że jest prawdziwym gangsterem
Oficer Frank Tenpenny - Jeden z dwójki nieuczciwych policjantów.
Oficer Eddie Pulaski - Polski policjant Jest jak „pies” Tenpenny’iego
Catalina - Postać znana z GTA III. Jest kuzynką Cesara i Bossem Colubian Cartel. Jest troche niezrównoważona psychicznie Myśli, że Carl jest jej chłopakiem i wszystkiego się czepia jak jażda BABA
eee... wyglada to tak jak bys robil artykul o bohaterach san andreas
a ja najbardziej lubie tego hipisa z misji na wsi bo mial fajne misje
a ja najbardziej lubie tego hipisa z misji na wsi bo mial fajne misje
a ja lubie sprzedawczynię w sklepie Binco czy tam Bingo na Groove Street
OG Loc dla mnie najbardziej humorystyczna postać w grze no i fajny też był ten ziomal który dał mi za zadanie wypalić pola marihuany
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
The Truth.Fajny byl tez oficer Półlaski( ) bo trzeba bylo go zabic xD88bonzo pisze:fajny też był ten ziomal który dał mi za zadanie wypalić pola marihuany