Re: [opinie] Need for Speed: Carbon

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
W jakie części NFS już grałeś? Bo sądząc po twojej wypowiedzi, to zabawę z tą serią gier samochodowych zacząłeś mniej więcej na NFS: Most Wanted.smok4 pisze:Dlamnie ta gra jest jedna z najlwpszych nfs co do grafiki jest całkiem dobra, drift jest najlepszy ze wszystkich częsci nfs
Jeden przejdzie NFS: Carbon w 7 godzin, drugi w 2 tygodnie, a trzeci wcale. To zależy jak ogólnie radzisz sobie w samochodówkach, a wersja pewnie ta sama co reszta Polskismok4 pisze:ja nie rozumiem dlaczego wszyscy mówią że tą gre można przejść w kilka godzin, bo ja nie moge w jeden dzień jej przejść i osoby które majątą gre odemnie też nie mogą, mam inną wersje czy co.
No i to wyjaśnia czemu Carbon Ci się podobasmok4 pisze:Grałem w hot pursuit2, undergroun 1 i 2 most wanted i carbon.
Tak gralem w GTR 2. Uwazam, ze to zajefajna gra ze swietna grafika (no może dodge viper wyglada niespecjalnie w porowaniu do reszty) z jeszcze lepsza oprawa audio, czasami to wlaczam gtr'a tylko po to zeby posluchac sobie brzmenia lamborghini murcielago albo ferrari f360. Wracajac do tej "swietnej" gry o ktorej tu mowa, mam do Was male pytanie. Czy widzieliscie jak w tej grze "stuningowano" alfa romeo brera albo astona db9?! Przeciez za takie cos powinno sie isc siedziec! Tak zmieszac z blotem najpiekniejsze samochody wspolczesnej motoryzacji! Takie zjawisko (jesli fani "carbonowskiego" jeszcze o tym nie wiedza) nazywa sie powszechnie wiejskim tuningiemPepsi pisze:grałeś już w GTR 2![]()
To dla ciebie jest najwazniejsze w samochodowce? Rozwalajace sie barierki? Z kim ja tu mam do czynienia...marekwronczyn pisze:rozwalające sie barierki....
Buahahahahahahaha!marekwronczyn pisze:To najlepsza gra wyścigowa na komputery roku 2006.
Oj wyjdzie wyjdzie: (poczatek 2007)marekwronczyn pisze:Chyba, że wyjdzie jakaś lepsza ale wątpie w to, ponieważ już byśmy o tym wiedzieli...
Dwa słowa: FlatOut 2marekwronczyn pisze:To najlepsza gra wyścigowa na komputery roku 2006.
przy pierwszych 3 wyścigach, potem z każdym kolejnym 5-10% w dół.marekwronczyn pisze:Grywalnosć 100%.
.marekwronczyn pisze:Wiek: 13
Gdzie Ty żywiosz, skoro widzisz tylko NFSa?!marekwronczyn pisze:W kilku słowach: To najlepsza gra wyścigowa na komputery roku 2006. Chyba, że wyjdzie jakaś lepsza ale wątpie w to, ponieważ już byśmy o tym wiedzieli...
WOW jak to fajnie świeci... więc jest fajne!
Maciek pisze:wydzielają 1 litr śliny
Maciek pisze:WOW jak to fajnie świeci... więc jest fajne!
Mat pisze:wydzielają 1 litr śliny
Przydałoby się takie coś.Maciek pisze:widok za kierownicy, tryb spli screen?
To znaczy że gra nadaje się tylko do tego żeby ją spalić w piecudariusz pisze:P.s wiecie że słowo Carbon znaczy Węgiel.
Często jest tak, że Twoja "blokada" nie muśnie radiowozu, a i tak dostajesz komunikat, że zniszczyłeś radiowóz.dariusz pisze:W grze są takie budowle w które jak walniemy to się zwalają i blokują drogę np Policji. I taki bajer. Jeden policjant za mną, przedemną nikogo, zablokowałem glinę pączkiem a tu nagle przedemnie wyskakuje niewiadomo skąd nowy wóz.
Co nie? Jakie to proste. Szczególnie jak boss ma samochód klasy muscle (Angie - Dodge Charger), a my jakiegoś złoma. Wtedy to dopiero łatwo wyprzedzić (muscle słyną z dużej pojemności silnika i niezłego "kopa")dariusz pisze:Wystarczy takie wyprzedzić w pierwszym etapie i wygrana
Możesz napisać, jakie to rzeczy?Iwan pisze:kilka innych rzeczy
Konkretnie chodzi mi o ten gangsterski klimacik. Moim zdaniem to w NFS: Carbon jest większy 'gangsterski klimacik' niż w MW. Zajmowanie terytorium, wyścigi z bossami itp.Iwan pisze:Osobiście wolę odpalić MW, podoba mi się ten gangsterski klimacik i w ogóle