[pomoc] w wyborze kierownicy

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.

<<

roma

Post autor: roma » 9 gru 2006, 20:47

[pomoc] w wyborze kierownicy

Witam

Chciałbym sobie kupić kierownicę do kompa,ale mam dylemat nie wiem jaką wybrać,mogę na nią wydać 50 zł wiem że,to nie jest dużo.Mam jedną na oku

Kod: Zaznacz cały

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=148794051&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
może inne propozycje,może pogadam z rodzicami i dołożą 50 zł :)Pozdrowionka

<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 11 gru 2006, 21:23

Re: [pomoc] w wyborze kierownicy

No jeśli 50zł to tylko aukcje, ale jeśli dołożysz drugie 5 dych to możesz kupić jakąś tańszą kierownicę. Wieć, napisz czy 50zł czy 100zł.
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 12 gru 2006, 18:52

Mała rada czego na pewno nie kupować:
Jak natrafisz na kierownicę firmy Manta i Ci się "spodoba" to wybij ją sobie z głowy, gdyż sterowniki do kierownic tej firmy nie działają lub mają ogromne problemy na systemie Windows XP. Azjatycki szmelc!

Niestety wiem z doświadczenia!
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

pchenski

Post autor: pchenski » 12 gru 2006, 19:31

mhm, kierownic na rynku w tej chwili jest tak dużo, że firm nie sposób spamiętać. Ale nie wierz w kit, jak często wciskają, że tańsza nie znaczy, że gorsza (oczywiście jest pare wyjątków, ale jak zapewne wiece wyjątek tylko potwierdza regułę). Dobre kierownice kupisz tylko od 100zł w górę. Ja miałem taką jedną za 99zł i za dużo się nie nacieszyłem - pograłem na niej w NFS, Flatouta 2 i pedały się popsuły. na pewno musisz sprawdzić tworzywo z jakiej jest ta kierownica zrobiona wraz dodatkami oraz jakiej jakości są przyciski na niej zamieszczone.
<<

Wodzu PL

Post autor: Wodzu PL » 22 gru 2006, 20:00

A ja ci odradzam kupna kierownicy. Ja kupilem sobie taka bajerancka za 250zl.Jednak nie ptrafilem na niej jezdzic,myslalem ze to bedzie bardziej realistyczne :wstyd:

Po 3 dniach opylilem ja na allegro i juz nie che s;yszec o kierownicach ;)

Pozdro
<<

roma

Post autor: roma » 22 gru 2006, 20:14

eh można zamknąc temat kupiłem sobie pada o kierownicy pomślę w przyszłym roku