Ja mam 350W codegen (najgorszy syf jaki może byc:D) i własnie 6800GS Palita XpertVision, karta wymiata nie ma co gadac, jedyna jej wada to to ze kosztowała 570zł(jakies 1.5-2 miecha temu). Jest na AGP, 256mb\256bit, taktowania 350/1200 mhz. Tyle z moje strony.
PS
--Gothic 3 na srednich chodzi poza miastem płynnie, w miescie klaty.(mam 1GB ramu)
--Oblivion na full chodzi(rozdziałka 800x600) 20-25 klatek
--Fear chodzi z (cenzura) na LOW(zwykle płynnie, ale jak zadyma na mapie to klaty spadaja, lecz da sie grac i tak, stymze 60 klat nie ma, a gram w FEAR Combat, a tu by sie tyle przydało), ale to jest wina płyty głownej i zintegrowanej dzwiekówki, tak to by chodził na full w 1024
--a wsio inne tej karty nie zarznie:D
Karta ma jedna zasadnicza wade. Mianowicie cos co sie smie nazywac chłodzeniem. Toz to (cenzura) jakas kpina jest!! Wiatrak ktory tam zamontowali ciagle ci probuje przypomniec ze jest tam na tej karcie i ją chłodzi. Nie o to chodzi ze to suszarka, tylko o to ze to ZEPSUTA suszarka!!!! Jak ma zły dzien to nie dosc ze wejdzie na obroty, to jeszcze słychac jakby o cos przywadzał i wtedy to sie dzieje, porazka:/ Pamietajcie o tym przy zakupie bo to naprawde przeszkadza. Nie sugerujcie sie tym ze "jakos to bedzie", bo sie zastanowicie po kupnie karty z tego typu chłodzeniem. Chłodzenie to jedna wielka pomyłka.